Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTO NAPADOSTE SVOJU DOMOVINU 1993.? ŠTO KRADETE IMOVINU OD SVOJE DOMOVINE? ŠTO RUŠITE USTAVNI POREDAK SVOJE DOMOVINE? NE TO NIJE VAŠA DOMOVINA TO JE NAŠA DOMOVINA U KOJU STE SE UGURALI AGRESIJOM A AGRESOR NIKAD NIJE USPIO NITI ĆE USPJETI!
@SvobodaNarodu Čovjek sve rekao o Hrvatima: https://www.youtube.com/watch?v=pzwbx7ZGeVk
@StGeorg pitajte svoju šestorku...pardon sad petorku
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hrvatski guslar Željko Šimić-Herceg Bosno,više mi te nema https://www.youtube.com/watch?v=IGFA_gHSNqU ..."dragi Franjo naša diko mila Herceg-Bosna se je naljutila mi Hrvati u Hercegovini željeli smo Hrvatsku na Drini sve drukčije odigra se Franjo sve izgleda k'o da je prodano..."
vidi manjine sto se javlja 😂😂😂 istina vam smeta a? poturicom nazivas nekoga ko turke smisliti ne moze, a prababe ti prejahavali uzduz i poprijeko dok su vam pradjedovi obradjivali zemlju u koju ste dovedeni kao zuznji iz crne gore da hamalite. jedino po cemu ste poznati je sverc duhana, prekucavanje sasija, neplacanje poreza i neizostavno smilje
"podsjetivši da su Hrvati u BiH jedini predvodnici evropskog puta zemlje" HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA šta ti uzimaš dragane reci i nama, katolibani JEDINI predvodnici evropskog puta, pa suze mi krenuše Draganee
zaista mi je žao sto ce BiH postati drzava srba I bošnjaka :)
A herceg bosna ligavac ustaski
Da li Hr drzava ima ikakav rejting u medjunarodnoj politici, osim sto je pala na zadnje mjesto u europi iza bugara i rumunja? Da li njeni politicari ukljucujuci predsjednika imaju ikakvu vaznost u medjunarodnoj politici osim sto se ponizno krevelje u rangu trecerazrednih cinovnika? Na unutrasnjem planu, sto mi to od vas imamo , osim duboke podjeljenosti, korupcije i osiromasenja drustva? Slusate i ulizujete se sami sebi, svrha ste samim sebi.
Slusam ovo i ne mogu vjerovat koja patetika i samohvala...Hrvatska spada stvarno u kategoriju "vjerovali ili ne".
Skup veleizdajnika, ratnih profitera, kriminalaca i primitivaca. Gdje je USKOK, DORH i policija, svi su vam na jednom mjestu? Mogli bi rijesiti %75 hrvatskih problema jednim potezom.
I treba da budete svoj na svome.Bez svih naroda nema ni BiH.Sto prije svate neki da su im Srbija i Hrvatska samo rezervne domovine...Pozdrav za sve ljude koji vole ovu nasu BiH kakvu takvu,mi bolje nemamo..
Pascad ustaska
@PepsiAriel nije babo nego dedo ne budi nastran
Ima podjela među hrvatima u Bih,vjerujte da je ogromna razlika između hrvata iz srednje bosne i ovih dole iz hercegovine gdje se nalaze najvece ustase na svijetu
najveća go..a su u srednjoj Bosni, Od Kreševa do G. Vakufa. Mi iz srednje Bosne to najbolje znamo.
Čovjek sve rekao o Hrvatima: https://www.youtube.com/watch?v=pzwbx7ZGeVk
Hos treci!! Hos moj kur+c!!
hinja ljigava kriminalna, imas domovinu za pljacku i svoj kriminal i domovinu za kojom tezis...fuj vnogo uzp
Hhahhhha hrvati u Sarajevu nisu pravi hrvati , zato sto nisu udaljeni 450km od radnog mjesta , ako hoces da budes pravi hrvat 5sati putujes do Sarajeva tu od sarajlija rentas stan . Bolje je biti hrvat iz sarajeva nego pravi Hrvat papak iz Rame.