Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je "legitimni predstavnik Hrvata" uvijek ustaša, a nelegitimni je neki umjeren liberalan čovjek?
Legitimni je onaj kojeg Hrvati izaberu, pa da je crni đavo. Po tebi mora da je legitiman onaj sto mitraljez gura na Hrvate?
Hebale vam ustaše Poturčenu majčicu koja vas je tako zle okotila a ne rodila. Jer nije mi krivo kada me Srbin nazove ustašom, iako to nisam. Ali kad me turski isprdak nazove ustašom, a znajući da su turski isprdci mahom bili u ustašama, odmah pomahnitam. Heba meter i AU general Filipović koji vam se smilovao pa vas ostavio u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
GDJE PAVELIC STADE, TU COVIC PRODUZI. Smrt fasizmu !
I tebi sinko!
Ustaše, i svi koji idu na ustaške skupove u zatvor.
BIH Čović u Bleiburgu pozvao na "svehrvatsko jedinstvo" - " Sveustaško jedinstvo". Fašisti su se pojavili na Blajburgu - antifašisti su ostali u svojoj domovini!
Bog dao da se ponovi Blajburg jos veci i masovniji....hebem li vam mater ustasku.
drug, nadam se da nisi uzeo dnevnicu iz državne kase za ovaj izlet.
Čović vjerovatno nije, samo je pitanje koja kola su ga vozila i kolike su dnevnice podigli ovi iz pratnje!
Imaš 3 krda. Glupog bošnju koji mrzi sve svoje i ponosno spušta glavu na klanje. Mržnjom zadojen srbin koji bi te klao, al bar ti to javno stavi do znanja. I onda imaš hrvata, nositelja europskih vrijednosti, finih k'o iz finske - klao bi te gore od srbina al nema muda da kaže, pa ti dođe javno i laže kako ima dobro srce. Fuj
E moji Hrvati, BiH je i vaša zemlja, ali ce vas ovaj kradeze svesti na nivo nacionalne manjine. Toliko ustrajavanje u pogubnoj politici je upravo nevjerojatno.
Skup nacista koji bi da odaju pocast nacistima
Dakle Austriji ne smeta ovo Čovićevo veličanje fašizma i govor fašistima i kvislinzima u Austriji ali ipak smeta govor Erdoana njegovim biračima u Sarajevu.
Vidi hodže u Bleiburgu...dakle i muslimani nacisti...a optužuju Čovića...koje licemjerje
Ooooo Yugoslaven i veliki pobornik Veleza . izvini al nismo te prepoznali :)
Covic se hvali i govori da su hrvati nosioci Evropskih vrijednosti a to dokazuje time da radi sve ono protiv cega se Evropa borila.Glavna Evropska vrijednost je antifasizam i proklamiranje tih vrijednosti dok Covic brani fashiste i (osudjene ratne zlocince),zagovara podjele medju ljudima,i otvoreno se stavlja na stranu onih koji su bili porazeni u 2WW.Evropo vidis li ti ovog nacionaliste i fashiste Hitler bi se ponosio sa njim.
A, vidi, ima i efendija u prvom redu
uzp primitivci...
Sta ovi slave :(
Serem ti se u sveustaštvo .