Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sile koje nasrcu na Bosnu umorice se, mi se necemo umoriti ...
@bossyx Radite vi u federaciji sa hrvatima i hrvati sa vama šta hoćete.Nas u Republici Srpskoj ne interesuje.
ja sam premoren
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja sam Hrvatica, i glasala sam za Komsica! Hrvati masovno odlaze, mi koji ostajemo glasamo za alternativu, jer Covic ima samo jaku jezicinu, kao sto je imao i Lagumdzija.. dan kad iz vlasti odu Bakirovici i Dodikovici, bice novi rodjendan BiH!
.....bog te čuo.
pa evo ispa da smo mi Hrvati naj normalni samo nas predstavlja Ljevičar i još usto Bošnjak Hrvatskih korijena, a Bošnjake i Srbe ono zadrti nacionalisti. ko je ovde lud i ko koga zajebaje.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Čoviću-pljačkašu, kakav izborni zakon,dosta više, opljačkao si sve što se moglo opljačkati u ovoj napaćenoj BiH; ti i krmak iz genocidne tvorevine doveli ste svoj narod do prosjačenja,koju moć si ti samo lopovlukom stekao da čak preusmjeravaš i tok rijeke za svoje zamkove i vile,a tvoj pulen bevanda pravda osam kompleta guma na službenom vozilu godišnje; pa koji ste vi samo lopovi i dosta više.
Čoviću-pljačkašu, kakav izborni zakon,dosta više, opljačkao si sve što se moglo opljačkati u ovoj napaćenoj BiH; ti i krmak iz genocidne tvorevine doveli ste svoj narod do prosjačenja,koju moć si ti samo lopovlukom stekao da čak preusmjeravaš i tok rijeke za svoje zamkove i vile,a tvoj pulen bevanda pravda osam kompleta guma na službenom vozilu godišnje; pa koji ste vi samo lopovi i dosta više.
Nisi vise predsjednik!!..Nisi vise predsjednik!!..Nisi vise predsjednik!!..
BITAN TI JE IZBORNI ZAKON A ALUMINIJ NEKA PROPADA. BAGRO JEDNA
Sada lagano betoniranje ide, plaćice za 2018. možda dobijete 2019. :D
Kretenu, kad pominješ Aluminij, reci nam otkud Miji Brajkoviću i drugim direktorima u Aluminiju 25000 KM mjesečna plata? Nećemo bolan da radimo za Vas, konju! Vas iz UZP-a ima šaka jada i hoćete da Vam čitava Bosna daje besplatnu struju za Aluminij da biste Vi uživali ! Od,ebi više i saberi šta si nakrao do sad i razguli za Hrvatsku, pošto ti ovu zemlju ne smatraš svojom, već njen dio želiš dodijeliti Hrvatskoj, ali uspjet ćeš kad na vrbi rodi grožđe.
reinkarnacija tuđmana,mnogo dobrog će donijeti BiH_a Hravatima, ali samo ako nestane.
Kada Bosnjaci shvate da BiH nije samo domovina bosnjackog naroda vec domovina i Hrvatskog i Srpskog i da B i H ne moze biti unitarna drzava,tada ce biti nade za buducnost BiH. Ovako samo daju pravo Hrvatima i Srbima da podijele BiH
Ma ko će šta dijeliti? Jesi čuo kad nekog "bošnjaka" da hoće nešto da dijeli? Jedino vi đikani i hrvatine bi nešto dijelili... zato se ne može živjeti normalno... Ne lupetaj. Podijelit ćete vi moj krc. Eto samo to.
mozete podijelit ono sto padne ispod mene
Ko sad ima bolji auto, ti ili Papa 😂😂😂
ČOVIĆU, SAMO BLOKIRAJ, IMAŠ PODRŠKU OD SVIH HRVATA! Rahat patnja pa ko duže izdevera!
1. Kladionicama dignuti porez 70% 2. Uhapsiti Jugoslava Covica zbog korupcije i kriminala, kao sto je i on uhapsio Lijanovica 3. Zavrnuti pipe Aluminiju i staviti katanac na tog parazita, rastjerati uhljebe da peru gu*ice u Njemackoj 4. Ukinuti kantone i uvesti princip glasanja 1 covjek - 1 glas u FBiH 5. Poslati inspekciju u ona generalna zastupnistva za uvoz u Listici, Posusju i Citluku - sve pohapsiti, pozatvarati, oduzeti imovinu 6. Uhapsiti Bevandu, Kristu, Cavaru, Cosica...
Moglo bi se i uvesti časni Šerijat o istom trošku?
Ne, samo osjeci glavu ustaskoj UZP-politici.
Aj polahko
svakim danom ovaj krivousti kriminalac kopa sebi sve dublju jarugu. Imali iko da mu kaze sta ce reci a sta nece.
moguce jaruga moj moguce...i te kako
Čovke očigledno želi pojicirati dosadašnje stanje u Mostaru na čitavu BiH.