Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je izborni zakon u Kini. Tamo nisu konstitutivni. Blokirati Kinu.
Plemenski izborni zakon nece proci
Po Covicu su legitimne samo plemenske vođe, to ti je isto kada bi mi Bosnjaci rekli svi su osim Bakira nelegitimni.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ćiriličar se lukavo i hinjski mota oko pristalica politike bugojanskog Vlaha. On je veći neprijatelj od najvećeg neprijatelja.
Šta misli Čović o tome da Ujguri postanu konstitutivni u Kini? Da se zalaže za ravnopravnost na svakom pedlju planete. Neka mu predloži.
Mama ti je ćiriličar. Mrš
,,Legitimni" Moraš bit veliki lopov da ustrajes u legitimnoj krađi bosanskih para od sirotinje koja uplaćuje u proračun lovu,đubre jedno uzepejsko.
Ovaj ode rusima i kinezima bravo krivousti. Vidjet ces sta ce biti sa tvojim konstutivnim plemenom kad ih odvojis od EU.
Šta kaže Ji Ping kako su Ujguri sistematski zatvarani jer su muslimni,a čović voli Bosnu i Hercegovinu tu je šahovnica para države..
je li mu čestitao Dan državnosti ili im je ovo bio radni dan?
Traziti da se zabrani upotreba zastave HB pod kojom su pocinjeni ratni zlocini.
je li tražio od predstavnika kine da mu pošalje 100 ujgura za uređenje avlije
Prodaje se kinezima
Ovaj nam je gori za BIH od Vucica. On je najmudrija lisica koja se rodila u BiH sve zakuhava filuje i Dodika i fura ga da je baja. Opasan do kosti.
Sigurno je u najavi novi kredit, kako održat kretene na vlasti itd.
Ujo, danas se obilježava Dan državnosti naše lijepe i jedine Bosne i Hercegovine. Ideš u 3 lijepe PM. Fuj, fuj,...
Covke sta je sa Aluminijumom Mostar? Jesil sa gospodinom Ji Pingom i o tome razgovarao? Ili samo o izbornom ... bla, bla, bla???
Hahaha kupiće ga kinezi I po njihovim standardima će se raditi 😀 11:45 sati rada...15 minuta piš pauze I onda opet 12 sati rada... Spavaj kad kuci dodjes 👏👏👏👏
Legitimni predstavnik stranog susjednog faktora u BiH
Rusi i Kinezi saveznici secesionista i leshinara. Kinezi i ljudska prava i pravedni izbori??? Samo je jedno zajednicko - u zamisljenom entitetu rezultatu uzp-a postojala bi samo jedna partija i samo jedan vodja isto ko u Kini. Dakle, ima puno zajednickih tacaka da ne govorimo da je Covic bio funkcioner u vrijeme socijalizma, a Kinezi znaju kako to ide. Podobnost, poslusnost.
Kako reče Sidran: "Legitimno predstavljanje" nije ništa drugo nego lijepo upakovan najcrnji šovinizam !
Simpatičan susret, ambasador Kine i predsjednik jedne stanke.