Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravi ti rucak samo za svog Dodika, samo te on razumije i ti njega... dva debila
@PosumljeniVlah Misliš takozvanog ustava takozvane RBiH?
@PosumljeniVlah Međunarodno priznata sa dva medjunarodno priznata entiteta, od kojih svaki entitet ima svoj Ustavni sud, svoju himnu, svoju moliciju, ministarstva i da ne nabrajam dalje. Tu je i distriht Brcko naravno. Kao sto je RBiH bila republika u onoj Jugoslaviji i raspadom te Jugoslavije ona se osamostalila , tako ce i RS raspadom BiH biti samostalna. Iskreno govoreci ja to ne bih volio, vise bih volio da se spuste tenzije, a tenzije ce se spustiti ekonomskim razvitkom,....
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Koji licemjerni ego.
Bice veceras no sikiriki
Da si na Bascarsiji kod Zelje organizovao, svi bi dosli. Slaba ti kuhinja, ili je tvoja kuhinja u Zagrebu.
Sigurno, najjača je bošnjačka kuhinja.
Pametno, opet ti okreni prase pa ko doš'o, doš' o!!!
Čovketa ništa ne može obeshrabriti da se bori za europejske vrijednosti i svoju BIH
Što ne idete na ručak kod Nane Fate na Čaršiju?
Ona će nositi jemeke u Viječnicu kad bakir pozove sve bošnjačke lidere da im održi predavanje o stanju u BiH.
Dok se Čoviću javno ne očituješ Izetbegoviću odakle ti Veležova zastava sa crvenom petokrakom u momačkoj sobi, uvijek će smatrati razbijačem BiH !
Možda Bakir posti.
@SorDrinsky Sta ćeš kad ne znaju šta valja.
turci odoše, ostaviše poturice, ovi potonji bi da ljuštre rakiju, al' vera nametnuta neumoljiva... što da se čini brate slatki?! na bespućima povesne zbilje sad smo mi, bos-nyaci... gde da se denemo? u p.m.? povedi nas bakeeeeee!!! sebiljaaaaaaa, kraljiceeeee (tj. pašinice, pardon, doktorice)... ;)
godinama spavaju skupa, ali kao ne mogu jesti skupa...
Znači nisi još pravo ogladnio Prisjeo vam taj ručak dabogda
Najma potreba da se lazemo o nekom EU putu, jer vidi se da je zapelo oko Hecegbosne, pa daj majku mu, da se u ime ovolikih nezaposlenih, koji cekajuci na neka ulaganja, napustaju i odlaze. Daj popusti i provedi prvo taj Sejdic i Finci i odlozi to ustrojstvo federacije, pa da jednom budemo primljeni u EU. EU jedva ceka, pa cemo poslije razmotriti pitanja oko Hercegbosne.
nije te obeshrabrilo,ma hajde
sjeda lisica kuje vec planove da zajebava...kriminalac je to samo smislja gdje namac...
Sta nam rade politacari Covic je trebao biti trenutno u zatvoru da se nije "izgubio" iskaz od jadnog svjedoka Bruka nasa
Đe si hrabriiiii? Haahahah Pa naravno da te nije obeshrabrilo, a ni poruka ti se nije primila. Obraz đon.