Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tiha voda bregove valja... SDA je pobijedila na izborima i svi koji su mislili da je mogu zaobići su se preracunali
Jah Osmorka kad se sastaje sa HDZ su izdajnici, a SDA sada kad se sastaje sa HDZ je pozeljno XD
@gooUser1667 osmorka se trebala prvo sastati s SDA pa bi oni zajedno dirigovali sve ali jok... mržnja prevladala koja im se evo vraća kao bumerang
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Konakovic je od sdpa napravio politicku lakrdiju
Kad Čović kaže da će se nešto riješiti u naredi tijedan ili dva, to se u pravila neriješi u naredne 4 godine
Samo je LZN i Konak kod Hilmije bolje od ovoga!
Čović je osjetio da su kod SDA pojeftinili stavovi i zahtjevi, pa će gledati da budzašto dobije sve što dosada nije dobio.
nebriši glavonjo Da su pametni bošnjaci makar oni koje je SDA istjerao da idu zajedno u koaliciju nebi im ti nitrebao . Prema međunarodnom pravu ako jedne nacije u nekoj državi ima ispod 10% onda pripadaju ostalim. Fratarska konferencija je utvrdila da vas je 7% Hrvata u BiH.
znaci ima ljudi da im zlo iz face ocitati mozes...
Samo kreten ne vidi napredak Federacije zadnjih godina.
Principijelno naravno, kao i uvijek.
Znaci još nismo dotakli dno
Kad sam govorio da Čovićev Izborni Zakon najviše odgovara SDA-u pa tek onda HDZ-u i svi su mi hlupali minuse
Visoki predstavnik je u zelji da cementira HDZ takodje zacementirao i SDA. Toliko prilika za promjene, sto zbog eksternih sto zbog internih prilika, BiH ce ostati bez pozitivnih promjena.
Kaf svi vi šovinistički djedovi pomrete, vi svi iz ratnih dana, proglasit ćemo dan radosti. Pardon, mjesec dana radosti.
SDA je prošlost, jer im demokratija nešto ne ide. Koliko god to na portalima nagovještavano, dolaze nazad, oni rade jedan korak naprijed i dva unazad. Da bi vratili povjerenje SADa mora se destiti čudo
RADO BIH JA VIDIO SDA U OPOZICIJI, PUNA JE ONA GRIJEHA, ALI POD USLOVOM DA JE ZAMIJENI OPOZICIJA KAO ŠTO JE BIO H. SILAJDŽIĆ, ILI LAGUMDŽIJA OD 2014. DO 2018. TO SU BILI LIDERI KOJI NISU SH. PROJEKTIMA NA ŠTETU BIH DALI NI PRISMRDITI. A OVI LJIGATORI I SKOTOVI 8-KE GUBE 3:0 A UTAKMICA NIJE NI POČELA. ONI POD RELAKSACIJOM ODNOSA NAZIVAJU UDOVALJAVANJE U SVEMU DODIK- ČOVIĆ OSOVINI, A POD PROGRAMIMA PODRAZUMIJEVAJU SLIJEĐENJE UPUTA IZ JEDNE AMBASADE.
Bakirov mat u tri poteza. Za nadat se da ce se rijesit i utega u stranci
jeli te to Šmit nasavjetovo.? samo sebi gore radite.