Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez zamjene ustava nema zamjene izbornog zakona. Crkni fekalijo
Sa razbijačem BIH se ne pregovara!!! Sreca pa u nasim redovima nema Fikreta Abdica sa kim bi mogli doci do dogovora
@Biftek... Prije da će propasti oni koji rade da razvale BiH
Kad vi pocnete umirati, brate mili, picemo do zore! I usput citirao bih: Bosna da prostis jedna zemlja imade I posna I bosa da prostis I hladna i gladna I k tomu jos Da prostis Prkosna Od Sna. Mastaj Covke, besplatno je!
OBAVEZNO STIVO za nauk i stalno podsjecanje https://www.tacno.net/novosti/kad-legitimni-preuzmu-brigu/ . Tekst je za sve samozvane zastitnike torova.
Bošnjacima su do juče etiketirali Srbe kao komšije koje niko ne voli pa ni oni, a danas kukaju kako njih niko ne voli. Od Srbije, Hrvatske, Slovenije, Mađarske i ostalih. Svi su fašisti, ali dobar Bošnjak Muja od milošti zvani Mujica jedino valja. Pre svega velika žrtva, a onda pošten, radan, bira poštenu vlast, ali hinjavi ustaški Hrvati i genocidno kriminalni Srbi ih sprečavaju.
Spao si na razmišljanje seoskog lole od Laktaša.
Nije on nigdje spao, nije otkuda imao spasti
Kada se na zatvorenoj sjednici bez novinara uz zabranu korištenja mobitela raspravlja o nečemu naravno je de će se pojaviti špekulacije. Ovako je bilo i u Karađorđevu 91. Pa povijesnici se slomiše da ospore Stipu Mesića da nisu dogovarali podjelu BiH.
Izem ti i mamu i tatu.
Glupost, kakvo nepovjerenje između Hrvata i Bošnjaka? Izmišljotine.
Ljiga
Moj covke kakav si zi komad budale. I jos toneš dublje i dublje. Moron
Vlasnik Konzuma i Mercatora je ruska grupacija Fortenova. Cim pocne ruski napad na Ukrajinu ostace bez izvora finansiranja i to ce biti pocetak kraja Konzuma i Mercatora
Dzaba sve kad te narod nece. Samo je jedan Zeljko Komsic
Kako sam ja ovog hlopova pogresno procijenio. On suta nogom vlastitu zemlju od 3 milliona ljudi dok se nalazi u najgorem polozaju od rata. Kako je mizeran.
Ima i drugih portala čitaj pa odvaži
Mozda ne znaju citati Ustav, ali tebe su procitali. Sreca ti je samo sto imas druga Bakira, koji ti je dao ono sto ti ni Plenkovic ne bi dao.
Sad kad Hrvatska ćućne ko Melćin horoz zbog ruskih banaka i ulaganja u bivši Agrokor. Nikada da shvate da je Bosna sveta zemlja i ko god je dira nadrlja. Karma je čudo
@StoneHeart Deja vu a?
O gdje si drugi srpski clan iz hadeze, neces nista dobiti a poslije izbora ispadate i iz doma naroda i tu vam je kraj.
Idi svojoj kuci , gnjido odvratna, koju si napravio od ukradenih para ovoga jadnog naroda ....:(