Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LOPOV
@PredsednikMile345 toliko je stabilna da vas čovjek žali
@Asus_007 Kleptomani na aparatima! Bevanda zatvorio pipu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjaci. Najveće buda*e jer su dopustili Hrvatima da vode ministarstvo od rata pa na ovamo. Opet im dajte tu poziciju ako budete odlučivali pri raspodjeli
Koliko punite bidzet toliko para.. Nema na grbači Bošnjaka živjet
Imamo lijep ambijent oko sebe, imamo košnice na sred cvijetne livade, ali i parazite u košnici umjesto pčela, eee, polizaćemo....
Jao sto je fin ovaj g-din. Nevin, naivan, posten... al u bijelim bubrezima. Dzaba slaze tuznu facu, sa labrnjama ala Franjo Tudjman. Ko ga ne zna, rekao bi kako je za svaku izgovorenu rijec u pravu. A laze na hvatove...
Stoka je ušla u zabranjenu zonu i pase li pase, a čobani to mirno posmatraju i ne reaguju.
Treba im zabraniti da uzimaju bilo kakav kredit jer ga ne ulažu u razvoj privrede i zapošljavanje, već samo da podmiruju svoje prohtjeve, želje i uvećavaju svoj kapital.
Ma ko se to lutio,ko se to lutio...:)))bebemu misa,sta cemo sad!?
Srbi kazu da su hrvati u BIH a pogotovo ercegovci rvati bili praveslave pa presli na katolicizam da li neko zna da je to istina?????
Predlozi sta covicu.. ne rise vise keve ti tvoje. Lik je pravi hinjo da nema veceg sve ono lagano tiho radi na urusavanju drzave a u javnosti samo prica o eu putu europskim vrijednostima i slicno...
Samo eu standarde uzeti, jedan covjek jedan glas, sve ostalo ukinuti.
Dva pitanja. Koji je prijedlog HDZa za raspodjelu po kantonima? Ko na kraju to vraca. Kantoni koji su dobili novac ili FBiH?
Kamenjarski pizdohan, europejski promicatelj.
Kad sam vidio Čovićevu sliku, odmah sam znao da slijedi protuhrvtska kampanja. A ovo nisam imao prilike kazati, pa sad koristim priliku. Pokolj poražene vojske i civila u Srebrenici se zove genocid, sličan zločin u Vukovaru zove se ratni zločin, a pokolj poražene vojske i civila u Bleiburgu i Križnom putu, zove se antifašizam.
Bevandret je seilas cover,og to sam ne mode smiling.To je vase zajednicko masse.Podmazite sad....
Da Bog da, da nikad fening od tih para ne vidis...trebali bi prihvatit sve sto ti i tvoji majmuncici predloze
Sto su zapjenili islamizirani srbi.Nama Hrvatima, pare ne trebaju.Pare trebaju Dodiku, i vama poturcenim srbima.Prema tome, morate morate molit Hrvate, i vi i Dodik.