Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra Efendic može uzet šta god hoće.Covic i Preferencijalni će postavit švedski sto pred njega samo da glasa u parlamentu.Sve će dati za fotelju..Dobro je rekao Duduk skinuli bi i gaće samo ih strah da ih u Sarajevu neće nazvat pederima.
Provedite fortu i ove iz naše stranke da ih sunce obasja pokupili vlage , a i da vide pamet Mostara Irmicu budalicu pardon baraliju i onu babu ikaču iz njihove stranke ne znam joj ime
Šta bi, sastaše li se?
Kaze stara narodna "boj' se mostaraca svih vjera" i dodje vakat da nam mostarci vode Federaciju. 🤷‍♂️
Ljigo Nikša,nikada više neće biti premijer i neće imati priliku da s plenumašima pali institucije i švercuje traktore.
Sta ce ovaj nosonja iz N Grada s ovim liderima pa ne zna ni hodati.
Kud ces s njima Efendicu? Niksic kaze da se svi svima izvinimo. Ko ce se izviniti majci ciju bebu ispekose u rerni u Ahmicima? Kud ces s njima Semire???
Meni je stvarno nejasno sta Nikšića drži na čelu SDP-a. Neuredna frizura, neuredno odjeven, jako je loš govornik, nije se proslavio kao federalni premijer, sveo je najjaču socijaldemokratsku stranku na margine... Da li je neki tajni genije ili samo "reklamni" klovn/žrtveno janje za govornice.
Bošnjačko hrvatski odnosi se moraju vratiti na 1992 ,samo tako možemo ye nadati prosperitetu
Kao da je neka panika u pitanju,ili mi se čini?
Šta će im efendić kad nema više niti jednog zastupnika u federalnom parlamentu. Otelo ti se sve jarane, ne znam znaš li
Nema tu po čovjeka
Opet u hacijendu hahaha i ono hoće da predstavlja Bošnjake? Sve ijedan sastanak u škutoriji i okupiranom dijelu sjeveroistočne Bosne...
Malo gospodinu je valjala SDA dok je bio unutra , a kad je udario starca Autom u Zagrebackoj ulici, unesreceni je podlego to se skoro i zaboravilo, niti je odgovarao!!!. SPDovac u svojim TV nastupima non stop ponavlja uzrecicu OVAJJJ, plazi jezik i nekontrolirano mase rukama. Dok gospoda iz HDZ u svojim redovima se ne ograduje od presudenih za udruzeni zlocinacinacki poduhvat uz to ih jos ahirmiraju. I oni da pricaju o stanju u Federecaiji,,,, Na sta smo mi spali, fuj
Tema je Ustavni Sud i to je to
Hulje izdajničke kao i Konaković.
Dragan Čović je glavni krivac cijele nestabilnosti u BiH. Da podsjetimo svi problemi su počeli onoga dana kada je HDZ napravio pakt sa SNSD time se svrstavajući na stranu onih koji degradiraju BiH što je isprovociralo Bošnjake da podignu gard prema Hrvatima. HDZ još uvijek mašta o trećem entitetu i misle da će im Dodik pomoći.