Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ta "relaksacija odnosa". Dodik divlja, prijeti i vrijeđa više nego ikad prije. Čović se svakodnevno kezi i cereka Trojci u facu. Plenković objavljuje da je Schmidt donio rješenja u korist Hrvata. U međuvremenu, Trojka pristaje na srpske i hrvatske interkonekcije, Dodiku daje da bira svog Bošnjaka u Vijeću ministara jer se Forto osjeća kao Ostali, a HDZ-u daje sudiju Ustavnog suda i pristaje na Čovićevu verziju izbornog zakona na koju čak ni Bakir nije pristao. Bravo!
Nekad je Nerin Dizdar, kao i Dinini NiP-ovci, javno govorio da povratnike treba predstavljati onaj ko se vratio i ko živi tu u mjestu koje predstavlja, te su s pravom prozivali korumpirane SDA-ovce Ramića, Softića zbog njihovih stvarnih adresa. Danas je taj isti Nerin Dizdar pije kafu u centru Sarajeva i povremeno priča o Stocu kad treba odraditi posao palamuđenja. Ne treba pitati Nerina je li ga stid, jer sigurno nije. Đon obraz.
kako li si ti naivan i glup njiva nikšiću, šta ti rade dušmani a ti se kleberiš i klečiš, fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Americki avioni iznad Sarajeva, pojacano prisustvo Eufora su tu zbog straha od Bosnjacke pobune jer svi znaju kakav se ovdje plan Bosnjacima sprema. To jos ovcama nije jasno? Pa nisu avioni letjeli iznad B. Luke ili Gruda, a Eufor je uglavnom po muslimanskim mjestima. 2 plus 2 je 4, mada oni tvrde drugacije
Tako je ali ne bojimo se mi tih aviona niti bilo koga osim Boga.
izmjene samo na nivou citave drzave i to izmjene u gradjanskom smjeru
Izdajnici ce ugasiti drzavu
Joj klovnova .... e, moj narode , nikako ne mogu skontati koga ste vi izabrali .... to je stvarno jako cudno i neobjasnjivo ....:(
Hvala Glasacima Trojke Majku vam Glupu Izdajnicku !
Prvo je Bio Gasovod pa Ide izborni Zakon pa onda Buk Bijela pa pomjeranje Granica pa Otvoreni Balkan odnosno Velika Srbija Hvala Glasacima Trojke majku vam Glupu !
Izdadoše,samo pitanje koliko izdadoše?
E blago narodu s vama
Napokon su dobili Bosnjake kakve zele, neobrazovane, poslusne i beskicmene...i ide sve ko po loju
Hoce li Covic napraviti prvu verziju a Niksic samo potpisati uz manje izmjene?
ljudi, kad vidim ovu trojicu mene je strah.
Hrvati netrebaju puno. Imaju EU pasoše, prelaze i šengen granicu kao EU građani, imaju Dalmaciju kao ekonomski centar, i sad žele samo da biraju sami sebi predstavnika u predsjedništvu kao što to rade i Srbi i Bošnjaci. A Bakir je podvaljivao jer SDA ne želi u EU, pa ono kofol, Hrvati neprijatelji. A neprijatelj je na istoku dijeli medalje ruskim osvajačima.
Jel da, sarajevski Hrvat nije Hrvat, a oni što su protiv ove države i što veličaju ratne zločince, e samo su to pravi Hrvati, to je ta logika otprilike.
Sad se vidi kako funkcioniše USA shema: Escobar 2 g. ovdje trubi kako je najveći problem u BiH korupcija, njega po shemi "Kula" prate domaći kvislinški mediji: Face tv, Avaz, N1...koji šire izmišljenu aferu "respiratori" - da bi sada kad je narod "zreo" krenula hapšenja Bošnjaka koji nisu na UZP i US liniji. Bošnjački narod "medijski obrađen" likuje na hapšenja "lopova" koji su u rangu Simatovića i Stanišića. Sad kad su Bošnje "pečeni" idemo na Treći!
Druze niksa ako glasam vise za tebe p...i mi se u usta
Je li se iko pita ko će u tim pregovorima predstavljati Bošnjake. Ja ovdje vidim legitimne predstavnike Hrvata, Pravoslavaca i SDP kao predstavnike ostalih ne vidim nikog kao legitimnkg predstavnika Bošnjaka.
majskoljeto.... Otkada ste vi to za legitimno predstavljanje...Gdje nestade građanska
SDP na sljedecim izborima uzima 5%,ako i toliko.Fuj, jadnici, zrna karaktera nemate. Podanici bili i ostali...