Komentari (564)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je za ovo morao Dodik potegnuti čak iz Banja Luke do Mostara da bi nam rekli što smo znali i prije ovoga? Igraju se dečki Cvetkovića i Mačeka.
Čekaj, šta je ovdje u stvari vijest? Znamo da ne vole ovu zemlju, Bošnjake mrze patološki, sarađuju i tajno i javno i jedan drugom se ne petljaju u njihove torove... Stvarno, šta je sad tu posebno novo?
Dva seljaka malo jača. Uz to jedan je i akademik - kičeraj akademije ( koje) i seljakluka. Ovo ni Ceca nebi mogla da isjeva. A čudo je da je Milokrad nije pozvao na pečat?
pa-pa bih!
Hajde vise , jeste smislili plan kako da razjebete BIH, osijedih cekajuci.
Kažu da se ova dvojica žegaju.
pa-pa bih!
@gorivutura Odi sada na Kosevo i vidi rezulate vladavine Izetbegovic.Svaki nalaz se radi odma.Nema cekanja kao kod Gavrankapetanovica po 3 mjeseca.Pacijente nosaju fakticki na dlanu,usluga na nivou.Kod gavrana je bilo kao da ulazis u horor bolnicu.Sada pogledaj!Sve aparate su privatni doktori koji su radili razjebali,da bi bi u njihove klinike dolazili bolesnici,da necekaju.Bilo je rezova i strpljenja,ali bar se isplatilo.
K Dvorepac oprosti, a gdje ti živiš? Imaš li dijagnozu ili lupetaš samo " onako" ili ti je dijagnoza sebitis neuralgia"!
gledaj ti Dodika, pojest ce on Covica za dorucak:D Zar Srbe i Hrvate nije stid da ih takve seljake predstavljaju hahah
misim dagae mile natego zguzno paonda cmarno
koe koga zguzijo saznacemo kad vidimo kome raste krmeci trbuh
shae ovo internesnal sajam krmaka
pa-pa bih!
Nije problem izborni zakon, što nije donesen, nego problem je što Židovi i Romi ne mogu biti birani kao članovi predsjedništva BiH. Svi se busaju u svoja "demokratska" prsa, ali sve što se (ne)čini je eklatantno kršenje ljudskih prava.
Veca dva idiota nisam vidio na jednoj slici...
Kurvenska posla, dvije fasisticke organizacije!
pa-pa bih! Uzgred ,13 SS...PSEUDO-BOOOŠNJOCI SU NAJVEĆI FAŠISTI, ZATO VAS JE ČIKA HIMLER NAGRADIO SA 13 SS.
Haaa vidi cetnika,vidi ustase,jos vam samo peder fali https://www.youtube.com/watch?v=T_ZVB0w1wKY
Jeli vi to pocinjete Swarc I ili Swarc II?
Znači u pravu sam bila prije dva mjeseca - plan "B". Izmještanje porodica, novca i svega drugog pokretnog iz BiH i traženje selameta u " matičnim" državama - onim državama koje će vas zaštiti od pravosuđa BiH! Jel tako, vas dvojica, trojica, pa i četvorica? Dvojica fale, ali njima će kao bošnjačkim " vođama" da sude baš Bošnjaci. Nemaju gdje da nam uteknu!
Nebudi naivna/naivan. Turski pasos i pola Istanbula u njihovom vlasnistvu.
Thompsonova Bojna Cavoglave grmi u backgroundu ... 😂