Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puse Bosnje na svim poljima. Izgubili u Stocu. Izgubili u Srebrenici. Izgubili tuzbu protiv Srbije. PELJESKI MOST SE GRADI, A BAKIR M_DA HLADI. SEJDO KOMSIC, DZAMIJSKI MIS, MOZE SAMO PLAKAT I KLANJAT. DRAGAN CE VAS HEBAT, DOK NE IZDAHNETE.
Iznenadit cete se ali Hrvati i Srbi su Turci koji su presli sa Islama na Krcanstvo jer su Turci koji su htjeli ostati dobili tu opciju, a Bosnjaci su Evropljani porijeklom te su mogli birati religiju. DNK govori da su Hrvati i Srbi 20% Bosnjaci i 70% Turci od svake bozije turske relgije po 10% :D
hebemo ti baku skriptašku
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Prvo formirati kantonalne vlade federalnu pa tek onda Vjece ministara BiH,,,, Dodiku I Covicu se žuri
Puse Bosnje na svim poljima. Izgubili u Stocu. Izgubili u Srebrenici. Izgubili tuzbu protiv Srbije. PELJESKI MOST SE GRADI, A BAKIR M_DA HLADI. SEJDO KOMSIC, DZAMIJSKI MIS, MOZE SAMO PLAKAT I KLANJAT. DRAGAN CE VAS HEBAT, DOK NE IZDAHNETE.
Kakav HNS. To je samo drugi naziv za HDZ s kojim se ovo fasisticko govedo pokusava predstaviti kao pogomdani predstavnik svog hrvatskog zivlja. Pa i onog prekrizenog iz RS-a, kao i izdanog izvan kamenjara. Najveci majorizator Hrvata.
Uh jakih mi 5 kantona - samo HNK, ova 4 su ionako sami Hrvati u njima, a iselilo se pola ljudi...Znalo je 90% Hrvata to isto Čoviću prije 4 god.pa kad si pobijedio - tad je bilo regularno!!! Idi ba magarac u penziju, postao si senilan, ponavljaš non stop jedno te isto!!! Otjeraćeš ti Hrvate iz BiH, niko drugi! Sram te i stid bilo!!!
Koliko je moguće više i na svakom planu blokirati rad HDZ-a na Balkanu jer su oni provjereni i dokazani neprijatelji države BiH.
HDZ moljaka ko ce sa njima u federalnu vlast, ali osim Bakira nema takvih budala.Zao mi je necete vise u vlast, niti gdje pise da HDZ mora biti u vlasti.Nema ministarstava, nema podjele plijena, motiku u ruke pa okopavajte zemlju, bar je posten posao.
Aha, zuri ti se formirati vlast na drzavnom nivou sa Dodikom a u FBIH da je nekako blokirati sve sto se moze.Ako nema formiranja vlasti u FBIH a velike su sanse da je sa SDA necete ni imati jer nemate vecinu, neces dobiti vlast ni na nivou BIH gdje ces je imati sa Dodikom i vjerovatno SDA.Sa tobom se ne moze drugacije.
Vidi mu krmece facce!!!!!
UZP PRESTANI SE IGRATI, PREVIŠE SI SE ZA SAMOG SEBE ZAIGRO.ZAUSTAVI SE, DA LJUDI U OVOJ ZEMLJI POČNU DA ŽIVE I BEZ TOGA DA MORAJU ZAOKRETATI TOK RIJEKE.
Vrijeme je da se sve uradi kako bi se HDZ isključio iz Federalne vlasti, a onda ih pozvati na odgovornost za sve kriminalne radnje zajedno sa SDA.
Vrijeme je da se uradi sve kako bi se HSZ isključio iz Federalne vlasti, a onda krenuti u pozivanje na odgovornost za sve kriminalne radnje i njih i SDS.
Pozdrav Bosno, Gospodine Čoviću istorija pravi zapise htjeli vi to ili ne , pogledajte Titove naslijednike ,urazumite se ne radi vas staroga konja , sačuvajne vaše naslijedstvo u poštenju i dostojanstvu
Jel ovo ugrozeni covke , samo ti srbuj sa Dodikom ;-)
Manjina se ovdje nesto pita, mrsss
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ustavni sud je presudio da svaki KANTON mora delegirati po svakog iz konstituitivnih naroda, a ne da se mora Covic ili PRAVI hrvat birati. Prvi vecinski hrvatski kantoni ne delegiraju srbe. Presuda nema veze sa biranje icega drugog na izborima osim da se moraju delegirati iz svakog od 10 kantona po jedan iz svakog naroda ... Sve lazu. Pogledajte presudu
Latina ce nakon ovog jos vise biti u Bosni .