Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vas trojica kad odete u pm ovaj narod će prodisati
Uvijek ima novih Bakira, Dodika i Covica, mozda i jos gori dodju.
Nama bi vise pomoglo da se vas trojice rijesimo vise nego da u EU udjemo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čovjek koji je rekao čuvajte RS i podržao one koji blokiraju institucije, sada podržava put u EU. Šta li su ti ponudili..
Izborni zakon po zelji neonacista iz zapadne ercegovine. To su mu ponudili. Ne vjeruj svabi i kroatu nikad.
Rekli mu Nemoj vise
Ovo je najposteniji covjek na svijetu😂😂
ako ne bude pozitivnog odgovora oma sa istim takim konsenzusom bez čekanja uputit zahtjev za članstvo u evroazijsku uniju. amin.
Nema Unije bez jednog predsjednika. Izmjene ustava pa unija.
Covic se prepao sankcija. Uhljeb parazitski za ginisa. Govno krivousto
Eh da ste Vi ljudi kao što niste Vi bi donjeli potrebne zakone a ovako glumite pred izbore da ste za EU integracije.
Od kako ga je Zapad označio kao Putinovu podguznu muhu i smetnju vlastitim planovima upalio se Mali Skretničar Radobolje ko zubić da se prikaže kao konstruktivan učesnik u pozitivnim promjenama. Radi guzana, a?
Previse dobrih vijesti danas..akcize,pdv i sad ovo 🤔
Ovamo blokiras svaki pomak drzave u smijeru EU zajedno sa Dodikom, a ovamo trazis ubrzan prijem BiH haha?! Ko te ne zna lisico prefrgana….
Izborni bye bye. Kme kme
Pa zar ovaj nije u penziji???
Pa naravno, stari već poznati trik ovih hohstaplera: uputiće FORNALNO zahtjev, da to svi vide i čuju, a onda neće ništa raditi na tome, čak će raditi sve na opstrukcijama, kao što i rade sve ove godine!
narode volim vas sviju nije bitna vjera svi smo mi jedno svaki dan se druzimo politicari su zlo
Prespori ste vi. Zelenski je bio brži
E cuj Legitimnog sto se nesto momentalno uozbiljio
ta evropa da balkanu zeli dobro, odavno bi sve ove banana republike primila u EU, nego im odgovara napetost zavadi pa vladaj A ne odogovara im jedinstvena evropa. tako da sve je jasno sve ostalo su mrvice za narod.