Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A moze biti konstitutivni narod neko koga ima 7% u BiH
Kako nas .ebe u mozak ovaj nosilac evropskih vrijednosti. Treba odjebati sve sto ima veze sa evropskom unijom. Mamu neka ucjenjuje pa da vidimo perspektivu nacionalne manjine
Da se vas pita vi bi i to istrijebili i na manje od 1% kao sto ste uradili u gradovima kao sto je Tuzla, Zenica , Sarajevo . Lako je glumiti multikulturalnost i uživanje prava drugog naroda, gdje ste sve sveli na ispod 1%
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo bez Dodika i Čovića je moguća EU,to je jedina istina!!
ti znas sta je moguće
Čovke to niko iz EU nije izašao i rekao, ali zato jesu svi ponovili ko papige da nam nema EU bez uvažavanja presuda Europskog suda za ljudska prava presuda Kovačević šta ćemo s tim?
3 2 1 ili 6 4 2 sistem je koji u ovoj zemlji jedino moze da funkcioniše i pod uslovom da mora makar po jedan sudija i svih naroda glasat da bi odluka bila validna.
Covic i Dodik su alfa i omega u BiH.Mozete da ih mrzite, kao i sto jeste,ali njih dvojica kroje sudbinu BiH.
Vidi ove hijene 😳
a stranci ne mogu iz ustavnog suda BiH dok se ne promijeni/ponisti dejton
Dok su zločinci kao ti na vlasti i ne treba u EU....
Kako će se pregovarat kad ne bude stranih sudija??? Eto mi smo glupi pa ćemo vjerovat Ćoviću 🙃
"Constitution of BiH" znaci Ustav BiH, nema veze sa rijeci konstitutivnost u nase prevodu. Dva razlicita pojma.
Dodikova podguzna zelena muha
Ti ces odgovarat o za heliodtom i za dretelj
Ma ti si glup Čoviću, čim bi stranci otišli odma bi puklo, budaletino jedna..
pa i ti Čoviću lažeš da si stranac ''hrvat'', a veze s Hrvatskom nemaš. Ti si Bosanac koji je počeo da laže da nije Bosanac i kao izdajnik lažov trebaš u zatvor da ideš, a ne da usta otvaraš. Nemoj progovarat uopšte, nemaš pravo riječi.
Oglasio se i Milorad Čović!
ebo li ti mile mamicu, a ti njemu..
Jeli ti to dodik sapnuo?
Dodikovac