Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ocekujem krajem dana dok se usaglasi da ce i EU se pridruziti sankcijama , jel to je najmanje sto mogu uraditi da direktno pomognu BiH ,
Ovo pre nego što ode da se kaze kao da su nesto ucinili za bih.Jos malo i noga joj je kad administracija koju vodi Tramp postavi svoga coveka.
@Strojevkorak12121212 eto Trump samo ceka da Dodikom se bavi, ne zna covjek ni gdje je BiH na karti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik traži od Crnadka da ovu damu proglasim nepoželjnom. Kako? Trenutna ambasadorica u BiH je u US diplomatiji već 27 godina, dakle od Buša preko Klintona, Buša, Obame a vjerovatno i Trumpa.
Ona ce ostati i u Trumpovom mandatu tu gdje jeste :) Kakav Trump i Dodik , ima Trump vecih problema
Hahahaa,pa oni imaju odluku i za Mostar pa sto je ne provedu,i jos 90 istih,gluposti politicke,nema to validnost nikakve jer drzava nema legitimitet jer nam drugi upravljaju donose zakone i igraju se s nama,oni to znaju zato se i odluke stavljaju pod tepih,jer nemaju nikakvu vaznost
Ama briga me za Dan RS-a. Uopste ne podrzavam takav datum, ali me puno vise brine to sto sam nezaposlen. Zanima me vrlo hoce li i kad ce svi ovi lopovi na vlasti, iz oba entiteta, koji nas kradu godinama i decenijama, krivicno odgovarati za ucinjeno ?
JEDI GOVNA DROLJO
Čestitke ambasadorici!!!! Žena je za svaku pohvalu!!!!
Hillary od kada je poražena živa se ne javlja a ova ko da žali što odlazi iz Sarajva.
Bošnjaci ovih dana se prema Srbima (sudeći bar po portalima ponašaju ko apsolutni fašisti). Jesu oni svjesni da se ne moze tako graditi multietnička drzava? "Prezirem Srbe ali zelim da se ne odcijepe" what the fucking fuck? Kretensko ponasanje. Mislim razumijem ja taj impuls kad ti neko unistava jedinu drzavu koju imas, ali brate sta radis s tim, sebi u stomak skaces, praviš otuđenje sve više i više Srba. Sta ce mislit neki umjereni normalan Srbin kad cita ove mrziteljske komentare?
taj jedan umjereni je manjina...pogledaj oko sebe,ukljuci tv,pogledaj kako komentarisu kad ih zaustave na ulici...svi su u 5 deka
@Mirnelica Ti izgleda nisi nikad čula za medijsku manipulaciju i propagandu u medijima. Jednom je bio intervju građana na ulici o vlastima u Mostaru i sa snimka su izbačeni svi oni koji su kritikovali rad HDZ-a i SDA, a ostavljeni su samo oni koji su ih hvalili. Misliš da isto ne rade mediji u RS.
Pišete s ovim ljudima suživota nema, a ne date da se odcijepe? De mi iskreno recite ima li to ikakvog yebenog smisla? Zasto Bosnjaci skacu sebi u stomak sa mrznjom prema svim Srbima? Sta je logicna opcija ako suzivota nema, a ne date odcijepljenje? Ocito genocid ili protjerivanje Srba. Stvarno me sramota mog naroda sta pise.
idiote.. nece se odcijepiti dio bosne koji oni nazivaju republika sumska jer je ta takozvana republika stvorena na genocidu. sa vama suzivota nema. kad tad, zapamti kad tad cemo vam vratiti za sve
ZA SAD. Svašta smo se ovdje naslušali protiv SAD. Eto, ukinute ih u mislima ! Momentalno biste imali rat na BAlkanu, zatim na istoku Evrope, pa možda i u EVropi, na Koresjkom poluotoku, islamske države na svakom koraku, divljanje pravolsavaca, robovlasništvo, mafije ko one na vlasti u BiH. I Dodika za predsjednika. I trgnem se iz ružnog sna i kažem : Hvala ti Bože što postoje SAD !
SIPA hapsi krmka radi dobrobiti svih naroda , rusi ustavni poredak , vrijedza na nacionalnoj osnovi , krade itd.. sta vam vise treba koja je svrha postojanja iste ... Imate podrsku , Amerike , EU i vise od pola naroda ove zemlje hapsi konja vise dok nas nije gurnuo u sukobe radi licnih interesa !
najjaci su mi ovi djikani sto kazu da ce ih tramp spasiti...ljudi ne znaju sta ustvari znaci ova zabrana a jos gore sto djikani misle da se svijet vrti oko njih i da ce tramp momentalno da se bavi pitanjem rs-a hhahahhahahahahha koja seljadija
Uzivam kad gledam kako zena dere srpske junake
Nije mi jasno, zasto Dodik nije bio uhapsen i procesuiran kad se pojavio na Sudu u Sarajevu?? Vjerujem da bi 99% nas, sad kad bi izasli na ulicu i govorili protiv drzave BiH, da bi bili sprovedeni i procesuirani. Ova drzava je banana, apsurdistan teski.
ZA AMBASADORICU: Vaša Ekselencijo ne obraćajte uopšte pažnju na primitivca kakav je Dodik. Vjerujte, poznajem BH narode Bošnjaci i Hrvati su uglavnom loši, ali Srbi , eh to ne samo da nema dobrog nego ni NORMALNOG ! A narodna mudrost kaže budalu nit .... nit je kući vodi. Najbolje je baš tako, drži je na listi NEPOŽELJNIH ! :))
trebala si prije to djubre izolovat