Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj krug 99 ne treba shvatati ozbiljno, okupe se da suplju prosipaju a medijima dobro doslo popune prostor, nikad nista konkretno nisu uradili, da su mladji i shishu bi duvali.
Oni kada te Bog nije stvorio ni zašta,onda postaneš političar ili intelektualac.
idite u Banja Luku pa pričajte to, tamo je gnijezdo fašizma i neonacizma šta ste se uhvatiliSarajeva
Ja sam mislio da su potrebne godine mudrosti,iskustva,obrazovanja,...da bi se pristupilo nekom članstvu intelektualaca.Ali kada vidim da je danas kod nas svako stručan da sve komentariše,onda me ne čude ni balavci u klubovima intelektualaca.
Entitet RS nastao na fašističkim temeljima ubijanja, istjerivanja i zatiranja svega što nije srpsko, a i danas se tamošnja vlast trudi da se takvo stanje održi, usput njegujući Ravnogorski četnički pokret. U zap. Hercegovini otvoreno se veliča ustaški fašistički pokret, a i u Sarajevu kad bi se sprovela anonimna anketa "Šta mislite o Hitleru?", vjerovatno bi rezultati bili poražavajući ("jer on je tamanio Čifute!"). A na sve tri lokacije, svi će vam reći da nisu fašisti!
Slazem se da treba ali je tuga sto mi u vecini imamo takvu vlast koja osnovu svoje ideologije zasniva na temeljima fasizma a slicna situacija je i kod susjeda pogotovu kod prekodrinskih.
Danasnje stanje u BIH je rezultat UZP /Udruzenog zlocinackog poduhvata/ i genocida, pocinjenog nad bosnjacima 92.-95.god.o cemu postoje Presude Medjunarodnog suda u Den Hagu.
Znaš Bošnjače, nije davno bilo Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta Kad u našoj Bosni ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj Od Trebinja to Brodskijeh vrata Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome šire Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsvetije blago Naše ima ponosno i drago. Safvet-beg Bašagić "Pjesma Bošnjaku" 1891
Ovaj Čolpa još samo iz frižidera da iskoči gdje god pogledaš on nešto objašnjava.
E jos nam ti reci sta i kako...
Uredjenje same Bosne je fasizam,nena dalje...