Komentari (383)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povukle se poplave, vracamo se na staru svakodnevnicu.
Ako i bude novi rat... samo znam da ovaj put nece biti zarobljenih samoo mrtvii
Obzirom koliko se EU razlikuje od one iz 1992, koja je omogla naše izbjeglice. Svi koji pobjednu od raza, ima isti tretman onih migranata koje svi mrzite i pljujete. Podšatorom u šumici, Semir i Marko iz Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Dajte ba kisa pada 3 dana i po drzave stane a mi bi kao ratovali. Manite gluposti vise, pustite narod da zivi rahat. Ko hoce rat eno u Siriji 24/7 Counter strike live!!!
Dok i zvanično ne postanemo NATO članica treba javno upozoravati na opasnost od srpskih retarda po mir u Evropi. Dok srpski teroristi ne budu izolovani ne treba umišljati da je sloboda Evropljana osigurana.
Evo me pijem evo me jedem kakvi sukobi i ratovi amtere im se naprcim
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slijedi nam Velika kriza,dovesce nas u situaciju kada cemo morati bjezat iz zemlje,desavaju se iste stavri kao I prije,kakav nato kakvi supljaci,Amerika pokusava nesto da uradi,da se Amerika umjesa u bosnu odma bi se I rusija umijesala jer je sa srbijom dobra I onda kina sa rusijom I to vam je odma treci svjetski rat,kakva je namjena bila UN-a 1992 nikakva.Moj topli savjet je da bjezite dok mozete
Huskaju na rat politicari to bi njila dobro doslo sigurno pokrili bi svoj lopovluk i sva tri su ista nijedesan se ne bori za bih ni za svij naeod a mislil da narod nije lud da krene u rat a posebno bisnjaci ova dva naroda imaju susjedne zemlje ko pomoc zatvorit ce ih s obe strane i nestat ce to im i jest cilj al s kakirom sve je moguce nazalost
CNN su masoni ko ne zna nek se nastavi svađati..
Stvarno ne zelim da ikoga mrzim ali ona prokleta populacija RSa koja smatra herojima svim onim koji su klali ne-srbe i njihov lider Dodik cekaju i pripremaju se za ovakav momenat 30 godina, uopste nisu ikad imali iskrenu zelju zivjeti sa bosnjacima niti hrvatima.. cim su vidjeli kako bosnjaci i hrvati nisu u toliko dobrim odnosima, skacu na sansu da uniste drzavu.. kako da ne mrzim te ljude. naravno to nisu svi srbi isti, ali ocito vecina glasa za nacionaliste najgoreg kalibera.
I ja sam se pozelio opet rata... Al ozbiljno bez šale
Vala da hoce i zapucat dodijalo je i ovako vise
A ko ce im vracati sve silne kredite ?
Nigdje ljepše zemlje i usranije populacije..
Haha, meni stvarno nije jasno ovo huskanje i zapaljiva medijska retorika zadnjih dana. Srecom, imam posao, u svojim sam obavezama, niko od kolega ne prica o pucanju i ratu i onda naidjem ovako i pocnem citati ili slusati gluposti, kao da sam pao s kruske. Izgleda da je nekome u inostranstvu u cilju izazvati sukobe. Mladima nije do toga, barem ne onima koji pokusavaju izgraditi sebi zivot.
Tako je! Imamo druge ciljeve, kakvi ba ratovi, jestel' oboljeli hahaha
**bem kevu CNNu I svim takvim lesinarskim medijim
kakav west kakav rat ba nece biti rata, ja sto ovaj zapad zna srati boze sacuvaj
Jasno je samo jedno da je BiH prepuna primitivnih, nepismenih, usijanih glava sa sve tri strane koje Dodik, Bake i Covke mogu nagovoriti na bilo šta... stoga rat, glad, poskupljenja, razne izmišljene bolesti, kriminal, anarhija i pošasti, ovdje se mogu desiti vrlo lako kada oni to požele. Hrvatska Malko bolja ali sudeći po Milanoviću..no coment. Vučić priča za sebe. Na Balkanu je sve moguće i to više puta u jednom danu...
Hai ne serrite!
Poslje izbora mir
Smjesno da neko ide ratovat zbog vas politicara u drzavi od 2.5 miliona ljudi sto je ostalo borit se gradit da ratuju nema tog bakira i dodika koji to mogu uciniti