Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nije dozvoljena, sta to znaci? Da ustav BiH ne vazi u citavoj drzavi
Drzava BiH ................... Visoki predstavnik treba da nametne zakon da se u entitetu RS pored svake entitetske zastave na javnim objektima, skolama, policijskim stanicama, opstinama, kruznim tokovima itd. OBAVEZNO postavi zastava drzave BIH. Iste velicine ili veca po formatu. Takodje na registarskim tablicama kao u SRB i Hr da se postavi grb BIH. Policija RS-a na desnom ramenu da nose grb BiH.
Nikada Karađorđevići neće uspostaviti lažnu sranjevinu Jugoslaviju. Ta abominaca je s pravom uništena 1941. i prije će Feničani vladati Egiptom nego što li opstane genocidna tvorevina
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znaci nema 100% slobode kretanja u BiH sto je ustavom zagarantovano. Znaci odmah prijave tuzilastvu protiv onih koji su donijeli zabranu.
Varcar Vakuf*
Zločinačka nacifašistička tvorevina mora nestati!!!
Ćuj ne daju a jedinstvena BiH ,znači ipak filđan država koju nekakav fašizam negira.
Jasno je da rat nikada nije završen a sve sto nije zavrseno dodje kad tad na red. Srbi su toga svjesniji nego Bošnjaci i Hrvati.
Čudno je to, ne dozvoljava se jednom istinitom događaju da se oda počast..Bio sam u Austriji u nemom starom zamku, kad tamo bista njemačkom voljniku sa kukastim krstom. Pitam šta se dešava. ali ispod piše da je to spomenik na sjećanje jednom vremenu i to niko ne ruši, nikom ne pada na pamet da nešto brani. A vidi ovo !! Dno,dna ..
To je neka greška. Jeste li javili koalicionom partneru, da vidi šta je problem.
pa Miokovišu što ne zovnu partnera Dodika. Ili je SDA opet kriva.
Pa u koaliciji ste,to je novi Dodik.Vi pravite kompromise,idete ka EU,razgovarate i jos gomila gluposti koje valjate.Nikakva razlika izmedu ove Trojke i SDA tender efendija.Ko i dosad nerad,nepotizam,nesposobnost,mutne radnje,bagra po pozicijama....
Prenosim poruku visokog predstavnika: "Pozivam političke lidere u BiH da preuzmu punu odgovornost"
Dodik je zauzeo evropski put- naš Forto-
Njima treba i zrak zabraniti
Kad tad ce morati doci do finalnog obracuna, jer ova situacija nije odrziva, oteto nam je vise od pola drzave, zbijeni smo u Sarajevo, a mi se pravimo da je sve ok
@materijalista8 vrijedi vise nego cijela rs, to nije sporno, ali nismo ga dobili nego odbranili
Sledeće godine nas treba doći 20 000 s pjesmom pa neka probaju zabraniti.
0 od drzave.
Ispravno! Njima i nije mjesto tamo, njihovo mjesto je centrala BIA-e u BG.