Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Ivanić fali da skup bude čista povraćotina.
Pored ovakvih prijatelja kao što su hrvati ne trebaju nam neprijatelji. Kod hrvata ne spavaj, kod srbina ne jedi.
Kad odjednom sjednu iznenada, .. da razgovaraju, neimamo mi vise ni terorista... Ko' sve zaboravljeno, vec smo samo dobre komsije. Hrvatskoj nesto treba...a nasi ko' obicno " MITO "je upitanju.
Samo nek se sastaju i palamude, mozda nesto korisno i bude. Bolje i vako nego da svaki tuli i muli ispred sebe-a prima platu
C4 lagano postavit i sve pobit - govna
kao i obično se dogovorili da se ne dogovore
Hrvati primili Hrvate
kad krave utihnu..
znaci ovu sa crvenim šalom ćovic oprema. ona ko ozbiljna nesta a u sebi se misli ma metni mi ga dragane moj
Želio bih ispred svoje stranke , SDA partije i u ime predsjednika Bakira I. da obavijestim delegaciju hrvatskog Sabora da je Zukićeva kobila Odet izvršila samoubistvo.
Bake ustade kad ono svi ustaše
Dogovor kuću gradi. Sjesti, razovarati otvoriti sva sporna i neriješena pitanja u duhu dobrosusjedske suradnje. To je jedini ispravan put.
kace srbi dobit cirilicne ploce u RH susjed
Mi iz SDA želimo da obavijestimo pučanstvo da je po izvještaju Svjetskog ekonomskog foruma, na rang listi od 137 zemalja po kapacitetu da zadrže mlade i talentirane osobe u zemlji , Bosna i Hercegovina se nalazi na 135. mjestu. Ovi i ovakvi sastanci će samo doprinijeti da skočimo na 137. mjesto