Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek Komšić započne "Oče naš..."
Može Komšić započeti "Oče naš"ali onda mora nastaviti klanjati da nebi iritirao Bookira
biden ce tesko skontat ko je zeljko a ko zeljka
Na svakom Molitvenom dorucku dodje aktuelni predjednik amerike , odrzi givor deset minuta i ode. Onaj ko je bitan , prima ga u Bjelu kucu . Zadnji koji je bio je Alija Behmen koliko se ja sjecam .
Dva Željkana i Mičiguza
Organska multikultura dobila poziv? Amerikacima je to sigurno velika čast da im dodju “ Bosanci”
Idealna prilika da se maknu malo iz kasabe
lik ima 100 godina ko da on zna šta je Bosna 95% SAD ne zna šta je Balkan a pogotovo Bosna
Hoce li to i izdajnik sibicar Komsic ici sa vama. Trebao bi narod ustati jer idete od nasih poreskih para. Ni fening za tog zgubidana i glupana.
UZP miran, imao si priliku moga si i ti biti LJILJAN pa sad mozda u Ameriku.
Valjda nas sejdo komšić neće osramotiti
Nisi da Bošnjaci glasaju za Hrvatskog člana, to ti jako smeta kao i čirilu ali ti ne smeta kad Bošnjaci pune kesu istom tom čirilu preko kladionica.
Ne sekiraj se rumenko, bice i prevodilac, samo su zaboravili napisat. Ne sekiraj mj se 🤣
Hajte , hajte ..... na noge onima koji su i doveli svojom " humanitarnom politikom " ovu drzavu do dna .... hajte , hajte ...sve Vam je placeno ... i ja bih volio , kad bi mogao .... hajte , hajte... umjesto da pokazete da i Vi nesto znate i kazete Bidenu da on dodje kod Vas ...ali .... hajte , hajte....:(
Pozivnice se mogu i kupiti...Treba provjeriti kome je stvarno upucen poziv, a ko se ovdje slepa?!
Neka beći guzica malo puta vidi i obavezno neka jedno otvreno pismo uputi Bajdenu što je Bosnu zaboravio
Yupppiii !!! Zeljka ne mora vise ispred ograde Bijele kuce da se slika, sad moze i da udje... koji napredak...
A adz ne ide opet.Haha
Valja nam im put platit
Ako su tamo bili i oni stariji a nisu nista uradili nije bilo napratka , zasto da se ide. Bajden govori jedno a njegovi izaslanici nesto drugo. Dali njemu iko podnosi bar jednom u 6 mjeseci izvjestaje o BiH . Sta se uradilo i kako stoji BiH.