Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su časni trebaju se ograditi, a aktere sa snimka nogirati iz SDA da bi građani koji glasaju imali nade da će biti bolje. Ukoliko ih ne izbace pokazaće da je većina članova SDA korumpirana. A ako je korupcija vrh prosperiteta onda nam se crno piše.
@ČUJ TO ne znam jesi li na kakve mrve ugazila u aksamsko doba, al reci "da bi ih trebalo nogirati da bi gradani imali nade da ce bit bolje" je glupost. Pa svaki član sda je lopovčina, nakrali ko sto nijedan srbin od 92 do 95 nije. Pa oni potplacuju glupi narod sa 20, 30 40 50KM da glasaju za njih. Svaki iole pametan čovjek u BiH zna da su oni najveće lopine, đuturum do đuturuma po stare dane zavrsavaju fakultete i omladinu tjeraju iz drzave.
Treba prvo nogirati onog ko je okupio ove ljude oko sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Efendic vam je pokazao da ste obicni levati!
Bakir se ne ograđuje. On izjednačava lobiranje sa kriminalnim trgovanjem uticajem sa ciljem zaposlenja. Kao i Prevljak, Sejdo i ostali polupismeni "kadar"
I ovaj Taca je pokuoiio sve sto je mogao. Koda je on sam invalid u ratu ostao...
Cim pristanes da budes clan SDA, to znaci da podrzavas dugogodisnji nepotiza, lopovluk i korupciju.
Ova gospođa je tipični "sdooa" parazit. Muze i sisa državu ko pijavica. Nije se ogradila od istih ovih gmizavaca koji su i nju pozicionirali i "konektovali" na državne jasle. Njoj obrazovanje ne dozvoljava ....????
Sad ce svi nisam ja
Alma Colo nekom nešto priča? Pa sin joj Pecin drug po smrku, voza auto od 200 milja, ima par stanova, garant se zaradilo sa poslom u ASA grupaciji!!!
prvo sredio ženi poso preko veze, a onda tek priča kako Bog daje nafaku.... joj joj
Samo me interesuje kako ce pokusat ovo objasnit i opravdat.
Oho ti se od sv. Baketa, zaštitnika mafijaša!
SDA fekalija - ohhh jadna ti majke proferos religijske pedagogije...a Bakir se uključio već..kakva sramota! I sad kažu "ako je autentično" hahahahah
Bruka i sramota
Kriminalna SDA je legalizovla fasizam i napravila Palestinu od Bosne. https://www.facebook.com/karim.karam.10236115/videos/174952676271110/
Jedna lasta ne cini proljece, ali ti Alma upravo zbog tvojih moralnih vrijednosti kao i zbog velike hrabrosti zasluzujes veliki respekt, posebno u datoj vrlo mutnoj situaciji kad SDA ribe nepodnosljivo smrde s glave, ali nazalost ciste se s repa ili se ne ciste nikako i narod to guta dok se konacno ne iseli iz BiH.
prikazi svoju imovinsku kartu prije 10 godina i danas
@fillozoff07 Alma Colo nekom nešto priča? Pa sin joj Pecin drug po smrku, voza auto od 200 milja, ima par stanova, garant se zaradilo sa poslom u ASA grupaciji!!!
Semir ne može uraditi ništa. Lopovske papčine su prejake, predobro umrežene i uvezane. Semir treba napustiti to leglo nemoralnih hulja.