Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo raja, izvrsite pritisak na novinare i policiju da se saznaju informacije o osobi koja je prinadjena u miljacki sa kesom na glavi. Policija je expresno objavila da je samoubistvo bez ikakvih informacija ni ko ni sta. Da li ovo neko iz politickih krugova krije i zataskava?
Svašta nam se dešava od kako imamo vlast koja se druži sa narko bosovima u Dubaiju i omogućuje im pranje novca kroz kupovinu nekretnina u Sarajevu.
Sve dok ulicama hodaju od ranije poznati policiji sve vise ce nazalost biti ovoga. I kad neko prijavi prijetnju ako se odmah i odlucno ne reaguje pisaj onda vlast i policiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja je ovo gromada od covjeka. Meni predavao kriminologiju. Gigant u svakom pogledu
kad on kaže da je situacija zabrinjavajuća onda smo ga nay3b@li
Kazne stoje, presude cekaju, krivica suda. Ima zamjerki i na policiju,jer ne postoje pjesacke patrole, vec samo povremeno prolaze autima po kvartovaima, pa cak i trotoarima se voze sa autima. Svi sve znaju, a ceka se tragedija, pa se pitaju otkud sad to.
Cuj clan komisije, ovaj se pita ko ja u zamzibaru.Stoka pokvarena i zeljna fotelja mazu narodu oci sa ovim likom. Treba smjeniti 90% policije, sudstvo i tuzilastvo. Zivimo jasmilinu seriju znam kako dises
Sa takvom nesposobnom, primitivnom, izdajnickom vlasti u Kantonu SA, tesko nama.
Pošteno...samo ja se ne sjećam sposobnog ministra policije u zadnjih 20 godina...možda Miletić jedino..ustvari on je bio direktor ili tako nešto...
Policija KS se redovno oprema iz budžeta, a reputacija im samo tone. Hoće li oni ikada postati strah i trepet za siledžije ili će narkomani i djeca ratnih i poslijeratnih profitera i dalje terorisati Sarajevo? Ubija se nevina mladost; Denis Mrnjavac, Dženan Memić, Azra Spahić, Alma Suljić i mnogi drugi... Iz godine u godinu lista imena sve duža.
E nek je neko i ostavku podnjeo u ovoj napacenoj drzavi
Trojka suti kao da je sve u najboljem redu
Respekt
Ma ja, bilo je mnogo bolje dok je ovaj Mr. Bean bio ministar.
Hoce li iko od funkcionera dat ostavku? Kazu imaju oni kamere 😂
Svako posten bi isto uradio samo komesar i ministar mupa ks I glavna kantonalni tužitelj nebi ni da još hiljadu ljudi nevino strada
Ovaj covjek je bio ministar unutrašnjih poslova KS za one koji ga ne znaju ali je toliko kratko zadrzan na toj poziciji vjerujem samo iz razloga jer je bio sposoban, nama takvi ne znace nesto
Kao i do sada par dana protesta naroda i nikom nista. Tuzilastvo je rak rana drustva, nesposobnost istog ili korupcija... Deset godina se razvlacio slucaj Have, Memic se idalje razvlaci sve zbog korupcije i sprege vlasti i kriminala. Samo oni prekrsioci koji "nisu niciji" budu ekspresno i maksimalno kaznjeni.
Nista se desiti nece dok se ne izadze na ulice masovno...
Ne treba vas samo razriješiti dužnosti, nego i pozvati na odgovornost jer ne radite svoj posao, a zbog vašeg bezobrazluka nevina omladina gine!!!