Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to ko se kupao a ko nije, prouci istoriju malo bolje pa ces saznati da je srpska kneginja na dvoru vezla cirilicom pismo na platnu a i vas dvojica da se time ponosite jer je ona i vasa pretkinja. Pogledajte "Noz" Vuka Draskovica i shvaticete da smo svi isto pleme a druge vjere. Car Lazar je i vash predak isto kao i moj. zasto se odricete svoga srpskoga porijekla? Vratite se u njedro srpske nacije, pa makar i ne vracali staru pravoslavnu vjeru. Dobrodosli ste i kao muslimani jer krv nije voda!
Osmane i Turke, kako su vam se zvali pra-pra djedovi? Da nisu mozda Milutin, Dragutin i slicno? Turke jadniche, ti nisi Turcin vec poturica a to je OGROMNA razlika. Ja da sam kojim slucajem ustanovio da je moj predak bio npr. katolik, vratio bih vjeru. ali zasto vi ne vratite? Sto se bojite? Dzaba serete o bogumilima kad citava istorija zna da su bogumili bili u Bugarskoj, a da ste vi poturceni Srbi. To ne pise srpska vec i istorija Vizantije, pa cak i arhive u Istanbulu koje su napisali Turci- tzv. defteri za zemljiste i porodice koje su oni zatekli u BioH a koje su pravoslavne vjere i zovu se Serbljima, Travunjanima i Rascianima sto su sve sinonimi za srpsko pleme.
SRBIN - VOJSKA RS hvala ti na podatcima, bash nam je trebao tako neko da nam pojasni stvari. a shto se zaklinjete u njega toliko onda? pa to je vashe gore list, vi ste se kleli svojim Slobo-Slobodo. ti se mozda ne zaklinjesh u njega ali shta o Sheshelju, i ostaloj bagri, volish li njih? jesu li ti i Sheshelj i Radovan izdajnici??? Pa oni su pobili podosta ljudi, i nas i vas. Oni su ti zasluzhni shto ti PC izgleda kako izgleda. Oni su ti zahvalni shto vam je jedini posao shto radi kopiranje CD-ova. Dobar si ti ako sve ovo vidish, a ako ne vidish, bogami kukala ti majka, krsti se i bogu moli da ti se ochi shto prije otvore i da vidish oko sebe. Znam ja da chesh ti sada rechi da smo i mi isto radili. Pa mozhda i jesmo, a shta si ochekivao, da puchsash na mene a da te ja hljebom gadjam koshto u bibliji kazhe jeli??? Moj vojniche, lati se ti znanja i pogledaj oko sebe. Prije 10 godina vikaste da je sve Srbija. I Slovenija i Hrvatska i Bosna i Kosovo, a evo danas ni drugo oku u glavi - Crna Gora vishe nije. Pusti lazhi, vech i ponosa o gluposti vech gledaj oko sebe pa se i sam uvjeri. Vidish i sam da od vasheg ponosa vas samo boli glava, i vas i sve oko vas. Ova zemlja, pa i ona Jugoslavija bi bile davno u Europi da je vi niste rasturili i nacinalizam i religijsku mrzhnju probudili.
srbin-vojska RS Alija Izetbegovic nije tjeo nikakvu islamsku drzavu kao sto ti kazes on je bio za sav narod on je bio za BOSNU I HERCEGOVINU i za sve BOSANCE I HERCEGOVCE(Muslimane,Prevoslavce, Katolike i ostale) bilo koje vjere Nije on kriv sto je tjeo krepali tudman veliku hrvatsku i milosevic veliku srbiju Uostalom do toga do cega smo dosli to smo mi sami krivi zato sto nismo ostali ono sto smo bili prije ratova na balkanu a to mislim sto nismo ostali po naciji BOSANCI I HERCEGOVCI a po vjeri Muslimani,Prevoslavci i Katolici ko sto su i dalje ostali Jevreji Jevreji a ne Izraelci a to mislim na BOSANSKE Jevreje Mi smo sami krivi sto smo postali takozvani Bosnjac tako zvani Srbi i takozvani Hrvati
Kako ste vi glup narod??? Vi jos uvijek vjerujete u Haski Sud i njegovu pravnu djelatnost??? Zar ne vidite da je to obicna farsa i laz?? Zar ne znate da su Slobodan Milosevic, Radovan Karadzic, Franjo Tudman, Alija Izetbegovic, Haris Silajdzic, Stipe Mesic i ostala balkanska bagra samo poslusni agenti CIA i da su odradili posao za Ameriku, i da ih kroz Haski tribulal (Naravno samo one koji su tamo a ne i one koji su krepali kaa su trebali da idu tamo i onih koji jos nisu otisli na VELIKI SAMIT) ustvari stiti od sopstvenog naroda. OVAJ ZLOCINAC GORE NA SLICI VECI JE NEPRIJATELJ SRPSKOG NARODA NEGO ALIJA IZETBEGOVIC, SENILNI, MAHNITI, DEDO KOJI JE MISLIO DA CE NA KRAJU DVADESETOG STOLJECA NAPRAVITI ISLAMSKU DRZAVU U EVROPI PA GA EVROPA "NAGUZILA" STO MU I NIJE BILO MRSKO JER JE I BIO PEDERCINA... OVAJ ZLOCINAC JE KRIV ZA SMRT NEKOLIKO STOTINA HILJADA SRBA, ZA IZDAJU SRBA U HRVASKOJ, ZA IZDAJU SRBA U BOSNI, ZA IZDAJU SRBA NA KOSOVU I ISTORIJA I SRPSKI NAROD TREBAJU SATANIZIRATI OVOG ZLOCINCA I IZDAJNIKA... NJEGOV OTAC JE IZVRSIO SAMOUBISTVO ZBOG OVOGA ZLOCINCA I OREKAO GA SE OSTAVIVSI OPROSTAJNO PISMO U KOME JE NAPISAO DA MU OVO DJUBRE NE TREBA NI NA SAHRANU DOCI, KAO DA JE ZNAO U KAKVU CE SE ZVIJER PRETVORITI OVAJ HULIGAN... NJEMU KAO I JADOVANU TREBA DA SUDI SRPSKI NAROD A NE HAG... HAG GA STITI OD SRPSKOG NARODA..
... PA DE ONDA IDI GA BRANI U HAG. KAD NEVRIJEDI, ZASHTO NAS ONDA NEBI OPET UBIJALI KAO KOKOSHKE HA? kONTASH TI SHTA? knock, knock, anybody hoooommee? vidim imash fotografsku memoriju samo ti josh film fali.
Kod nas vazda isto trla-baba-lan. Hocemo vratiti sve mrtve, nema teorije i sta sad, i da odrobija 30 godina, sta smo mi dobili, eto ga u zatvoru, trune i zajebava se, a mi opet se mucimo za koru hljeba, kako ko ali generano stanje nevalja. Tako da to sto se svadjate, nevrjedi, mozete jedino da svoje frustracije da iznosite. Prijatno vam zelim svima, ali bas svima
... i josh neshto: ovde se govori o stradanju Bosanskog naroda, koji je proshao torturu goru od one koju su zhidovi proshli ... zashto su zhidovi proshli kroz tu torturu? Zato shto su bili mali, rasuti po svijetu, nejaki i nesposobni da se sami brane. A najlakshe je na malog i nejakog napadati. Tako ste i vi junaci postali, napali ste na goloruk narod, seljake u njivama, seljanke u kuhinjama, djecu u skolama, gradjane u gradovima, ... Vidim ti se vrijedjash na moj komentar o fashistima, a ne vrijedja te to shto ova Mevla gore izgubi sve svoje, ne vrijedja te shto ovaj Chetnik iz Chicaga pljuje i prijeti, to ti nishta ne smeta a deshava se sada i desilo se prije par godina. ... ali ne, ti bi da nas vratish u diskusiju staru preko 50 godina. Pa vidish, razlika je velika, zhidovi su dobili shto im je trebalo a to je drzhava da se mogu sami braniti. E to i mi hochemo jer ono shto ste nas vi uchili u shkolama o zlochinima nijemaca se pokazalo mala maca za zochine koje ste vi nachinili u Bosni, Hrvatskoj, Kosovu A i armija koju smo plachali je doshla na kraju da nas ubija, to su ti jasne stvari, kladim se da ti je to sve poznato. Nego de ti malo, probaj da gledash na stvari i iz moga ugla a ne samo iz svoga. To shto su vam nijemci uradili, vama ili zhidovima je zhalosno, ali pored toga, trebalo bi da i tebi bude zhalosno to shto ste vi Srbi nama uradili.
ZA ? ne nisam, nazalost desilo se zato sam i rekao da su bili zlochinci. ... samo da ti kazhem, nisu klali i sjekli zhive ljude vech su streljali sam si rekao. ... nisu muchili da bi se izhivljavali vech da bi experimente pravili. To se ne mozhe opravdati, naravno, zlochin je zlochin, ja samo poredim intelektualni nivo dvije zlochinachke ideologije. ... nego, nije ovo tematika o patnji zhidova jarane, dobar pokushaj da nas skrenesh sa teme pa josh i pokazhes kao fundamentalistima ha? Sto se biblioteke tiche, tu se srechete, vi i oni (fashisti). Htjeli ste zatrti sve shto nije vashe. Tu si u pravu i primi moje izvinjenje. I da ponovim: ja samo poredim intelektualni nivo dvije zlochinachke ideologije, nishta vishe, tako molim te, drzhi se teme.
Za OSMANA - jesi li ti zaboravio sext miliona jevreja u koncentracionim logorima? Kako te nije sramota da pricas tako o nima? Sta bese sa decom koju su streljali po Srbiji? Da li znas da je stara beogradska biblioteka bila jedna od prvih zgrada bombardovanih sestog Aprila? Smiri se baki...
OSMAN - KRALJ IDIOTA!
jeste, morava bi bila dobro staniste, samo da bi se odrzavala prirodna ravnoteza, trebalo bi i kojeg aligatora tamo nastaniti
samo se vi breee zajebavajte sa nama breee sve cemo breee da vas poseremo bree, zato se i zovemo breee SERiMO breee
... pa dao sam ti tu nagradu vech Islo, dobio si zlatni bukvar
SLOBO JE JEBAO SMRDIJU SVAKAKO DO BALCAKA