Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA I KOSOVO!!!
cedevita nabi mamu svoju na penis ionako se razmnozavate izmedju sebe pa i jeste tako blesav narod,sjeme vam se zatrlo cetnicko!!!!!!!!
ako je tvoj pra pra djed ratovo 1389., onda su on, tvoj pra djed, tvoj djed i tvoj otac u prosijeku zivili 155 godina...masallah!
Koji Srbin je pitao da li ima Turaka,ja mislim da sam Turcin a evo kako sam saznao iz Zapisa moga pra pra djeda. moj pra pra djeda je Turcin,bio je ne ozenjen i kao mlad je pristupio Slavnoj Turskoj vojsci 1389-e i otisao negje u rat,poslije par godina se proculo u njegovom mjestu da je moj pra pra djeda postao slavan i da ima puno djece sa razlicitim zenama koje je taslacio kada je htio. nakon nekoliko godina se vratio u Tursku i napokon se ozenio ali vuklo ga nesto jako ka balkanu pa je uzeo zenu i vratio se na Balkan negdje u okolini Beograda (mada on napisao u knjizi Pasaluk) da bi bio blize svojoj djeci koje je stekao sa Ankom,Brankom,Janom,Dzurdzom,Milosavom,Radujkom,Snezanom itd.
Ma nabijem vas na penis !!! Sad odoh , i necu muvu da cujem ...!!
He, koji ste vi muslimani dziberi, hehe...Dzib...dzib...dzibeeeriii ...iii...\'Ajmo cjeli stadion....Hej, hej dzibeeriii ...iii ...dziberiiii
@ ja sam taj tj iranac govedo moram da se krijem ljudi me provale. IRANAC GOVEDO
Ovaj Dodik je velika šaljivdžija. On je meni pravo smješan! Joj čovjek ima izjasve za oplakat( od smjeha naravno).
vazno je da smo dovoljno dobri da ti mozes kod nas da lijecis svoje komplekse. koliko ste vi sposobni pokazali ste 1992. sa onom vojnom silom ste spali da lijecite komplkse na bosnjaskim stranicama.
@Jah Ne smrdi mu samo iz usta vec iz duse pa do zemlje sto ga jadna trpi! BOSNA4EVER!
dario zacepi ,smrdi ti iz usta vlasino smrdljiva!!!!!!!!!
RS je SAMOodrziva a pederacija nije zar vam to nije jasno muslici da ste nesposobni maloUmni neardnici ljencuge dzbaljebarosi kukavice smrdljivci izmetslamci ..........fuujjjjj
haha pa sta se dodik koji klinac dogovarao snjima uopste kad se u rs nista ne mijenja, cojeka stvarno treba protjerati na dedinje u najbolju ruku...
Iranac ne mješaj se. Nenamazan kolac koji ću da im nabijem u shoopak je za sve naše političare i ove što ostavljaju kretenske komentare.
Sve vas kretene treba ovako: 这款车搭载长城与博世联合开发,采用电控高压共轨技术并加装中冷器的柴油发动机