Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ogroman novac za izlaznost manju od 30% !? Na nedavnim održanim izborima za Savjet mjesnih zajednica izlaznost bila manja od 9%, o čemu pričate, kakve novce bacate ... Pola stanovništva pobjeglo, ostatak bježi ili namjerava bježati, oni koji i ostanu, ne pada im ni na pamet glasati,ko će vam izaći na izbore!? Valjda čopori pasa lutalica, političkih botova i uvozni glasači ...
Sve je u redu samo me najvise strah BUGARSKIH VOZOVA na sve 3 strane.Pogotovu onih glasacki koverti koje puno ranije stizu iz vana od dijaspore.
Ne glasajte za SDA narode, ni za SDP, nego za Mirsada Hadžikadića.
Džaba će se baciti tolike pare.
Biser nad biserima ovih Bakirovih: BiH tuzila sebe pred sudom u Strazburu. Joj jedan korak blize za rasturanje drzave. Ko li radi u tom ministarstvu,automehanicari? Naravno,cilja se nesto drugo,a videcemo ....
demokratija.... LOL
Izbori su samo predstava. Uhljebljenici državnih firmi glasaju za svoje poslodavce, a oni drugi ne izlaze uopće. Čim vam neko u svijetu politike obećava radna mjesta u državnim rupama odmah treba znati da nam tako nešto ne treba.