Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo 20,000 novo registriranih su Hadžikadicevi glasači. Do pobjede moj Mirsade.
Mogu povuc za onu stvar bilo koga...napravili ste zakon godinama prije, sad skontali da nije najbolji...pa kako ko dođe na vlast tako valja/il nevalja....glasanje dijaspore. Svi ste vi paksu.....zakonodavci.
Tih 20.000 su.oni koji su u medjuvremenu otisli iz BH iselili se trbuhom za kruhom, a BH politicari se i dalje prave slijepi za to.
Što tužilaštvo BiH za sumnjive iz iNOZEMSTVA. INače Čović je ekspert NAMICATELJ glasova, a neće ga valjda procesuirati njegova potrčaklica Gordana TAdić ?? I ovo je BIH, šta drugo reči ?
wow, cijelih 50 od 90000 - zaista zabrinjavajuce. cirka 0, 05% ...
Dali su izjavu da nista nije drugacije i sporno u odnosu na prethodne godine
To sigurno nije od strane opozicije i malih stranaka i neovisnih ljudi, jedino vladajuće ekipe imaju infrastrukture da to iskoriste.
jos jedna HDZ mućka
Samo saljite pare, nin slucajno nemojte glasati
Ja bi to ukinuo onaj koji ovdje ne zive i neplacaju poreze nisu vise nasi nego tudji
A KO doprinosi 8% BDP
Opstepoznato je da je dijaspora glavno sda glasacko tijelo
ja dvaput poslo da glosam za SDA. Selam iz Qatara
Biti u inostranstvu i baviti se politikom bosne zbog koje si morao otići iz iste može samo lud.
opet srbi mute!
Zombies vote again