Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzdaj se use i u svoje kljuse !
Presavij se kolonizatoru
Još da nas proglase SIGURNOM ZONOM kao Srebrenicu, "pa da se rahat oslonilimo na njih!"🤣
Trideset godina ista priča a Bosne sve manje i manje...
Mi sada u SAD-u imamo dvojac Alkalaj -Lagumdžija. Mislim da je taj tim puno jači od njihovih prethodnika
Bas sam zabrinut za male zelene! Clanak o Konakovicu, a njiha zelenijeh tek desetak! Slab sendvic? Nije dosao sok? Sta li je?
U WC-u su! Protjeralo ih :))))))
Fraze i samo fraze. Ovo bi i meni rekli....
Jesil im reko da su srbi teroristi sve ratove izgubili a sve ih slave...
Konakovic se usrao u gace i poceo cviliti od straha kad je Dodik opsovao genocid. Na novinarku Hayata poceo da se dere kao zivotinja i pretukao bi je da nije bilo kamera. Konakovic je strani placenik koji ce nakon razvaljivanja drzave pobjeci u ameriku da zivi sa milionima.
Ove iz Nip-a treba na posebnu psihoterapiju...
Tako ste vi i Armeniji bili predani, nema od vas fajde, tu ste samo zbog Hrvata.
gybe de razmisli malo koga Ameri smatraju svojim najvećim neprijateljem (Rusiju) a ko stalno posjecuje Rusiju Dodik i Vucic vi ste Amerima mnogo vrjedniji nego što mislite jer imaju veliku korist od vas
Kako suhoparna prica,samo copy-paste izjave. Istina je skoro uvijek drugacija od onog sto izjavljuju svi politicari na svijetu. Testirajte svakog,sve sto progovore pretvorite u suprotno i imacete istinu 90%
nemojte nas samo vi štitit,dosta ste vi nama nevolje nanijeli
Sta se ovi desava sa malim zelenim? Nesto su podbacili na clanku o Konakovicu. Nema ih niti petorica malih zelenih! Bas me cudi. Da se ovo nrsto ne mjenja, neke nove direktive?
vi koga štitite taj je i naje....bo !
Dok ti se slikas i kazes osjetiti ce narod promjene ..ja jedinu promjenu osjetio preko olosa i kriminalca Damira Hadzica i SDP idiota Niksica ili Neke za jarane sto su izmislili 100KM vise poreza za registraciju auta i tako jos vise bogate obogatili i zato vas sve nabijem ...
Kifla nije u stanju držati Ademoviće u svojoj stranci pod kontrolom, a držao bi duduka i čovketa. E moj kifla, samo jedno jutro čekamo da osvanu granice na sve tri strane bez ispaljenog metka i tvoj kilometraski status kako je to najbolje za nas sve.
Nema on šta držati duduka i čovketa, sve što isti imaju dao im je Alija dejtonskim sporazumom. Može samo preko prijatelja u svijetu raditi ovo što radi.
Ne kaže se džaba, teško onome kome su Amerikanci neprijatelji, a još teže onome kome su prijatelji.
Šta preporučuješ? Rusiju, Kinu, Srbiju, Sjevernu Koreju, Iran, Saudiju….?