Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li ovdje iko stariji , neko ko je prošao 92-95 pa da objasni neke stvari ovim sto komentarisu ovo ono... Ja samo znam da ovo ako pukne ili sa dugim cijevima ili bez njih mi se iskreno Hebe , nek se zove republika Nigdjezemska , nek se zove kako hoce ali dajte da imamo neke uslove , da mozemo sebi priustiti obicno ljetovanje od 5 dana , a ne djeci kupovati knjige za školu na rate.
Znaci ode niz vodu 2 miliona dolara koje je Vucic poslo preko Palmera da se rastale u Kongresu 🤣🤣
Ja sam stariji i dobro pamtim rat 92-95. Dok postoji RS postojati će i SDA. Dok postoji SDA nećeš ići na ljetovanje. Eto
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
K'o što ste se suprostavili i prije 29 godina, uvođenjem embarga. Narod mora shvatit da smo mi nebitni u ovoj priči, da će rat bit ako tako odluče veliki i odobre nekoj od strana. Očigledno je da postoji jedna jaka diplomatska struja koja podržava cijepanje BiH. Dok su Dodik i Čović milione trošili na lobiranje, ostali se okretali Turskoj koja nam je prijatelj kolko i Ruanda i koja gleda samo svoj interes.
@7345 Bujrum braaalee....VD kako da dodjes u TZ prvo, imam nesto vaaazno da ti kazem...Plizzz.Hvala.
Amerima kojima se sve vrti oko materijalizma sankcije izgledaju kao logican izbor. Ali ne razumiju ni prirodu sukoba ovamo, niti motivaciju ljudi.
Amerima kojima se sve vrti oko materijalizma sankcije izgledaju kao logican izbor. Ali ne razumiju ni prirodu sukoba ovamo, niti motivaciju ljudi.
Vi će te ono ovo......de više uradite nešto
Vi njih kaznjavate vec 30 godina i odjebte i vi ili radite vec jednom svi ste zabrinuti a kur.. m nemicete
Jeb.. majku kaznjavaju ima dva mjeseca ista sranja slusamo. Kakve kazne priznajte da nemate pojma sta cete. A Bgm plaho vas i boli tuki. Nemamo mi nista interesantno sto bi eksploatisali. Tako da nastavimo se gusiti u sopstvenim govnima..
BIH je srusena 1995. Onog momenta kad se narod odijelio jedan od drugih po etnickim granicama to je smrt za bejha. Iako su spoljne granice i dalje ostale, unutra je doslo do nepovratnog procesa raspada.
Mislis normalan zivot na ovim prostorima je srusen u periodu od 1981-1991. Ostalo je samo posljedica.
Gospodo ukinite ono što je nastalo na genocidu i zločinu vi znate da takav entitet po bečkoj konvenciji nemože egzistirati
Dodik ceka ko Milošević da dođu po njega hahahagagag
Dodik bježi u Rusiju što prije hahah .on stvarno misli da će ga ameri pusti na miru hahahah.
Novi dan, nova obecanjaa obecanjaa
ako cete ih samo kaznjavati a time pogorsati stanje u BiH i na tome ostati, a da gradjanima ne osigurate ravnopravan zivot i opstanak, onda nam samo odmazete ... nevidim korist. Sve khurvanjska politika Zapada prema nasoj domovini BiH. ... fuj modernoj demokratiji !
Kazu da je Dodik vec u trezoru Narodne banke prodo m u Bakir mjesto.
Imam i ja alat al evo, ništa na šešir već odavno.
Od rata nema nista Prosli rat je preselio narode i sada ne zivimo nigdje izmjesani da bi birili oko teritorije I na kraju sta ce nekome teritorija na kojoj ne zivi Za mene je Banjaluka grad u kome ne bi zivio ni da me placaju Tri teritorije samo Bosnjaci moraju dobiti povezanu teritoriju i onda razvod vise u pm
KAZNI ME KAZNI ME AHHHH AHHH
lista kriminalaca je dugacka: Dodik (zatvor) Izetbegovic (mala je to porodica ali svi moraju u zatvor ili u izgnanstvo) Covic (zatvor) Osmice, Asimi, Aksamije, ... (zatvor) Vecina SDNS (zabrana djelovanja) itd, itd