ima li ovdje iko stariji , neko ko je prošao 92-95 pa da objasni neke stvari ovim sto komentarisu ovo ono... Ja samo znam da ovo ako pukne ili sa dugim cijevima ili bez njih mi se iskreno Hebe , nek se zove republika Nigdjezemska , nek se zove kako hoce ali dajte da imamo neke uslove , da mozemo sebi priustiti obicno ljetovanje od 5 dana , a ne djeci kupovati knjige za školu na rate.
Sankcije nista nece postic. Bosnje trebaju shvatit da se situacija u BiH moze normalizirat tek ako Hrvatima prestanu nametat Sejdu, i prestanu napadat na RS. Bosnjaci se u BiH ponasaju isto ko Srbi u bivsoj drzavi. Ovo bivsoj zapamtite, jer ce i BiH to postat, ako nastavite ovako.
Sjećam se vremena od prije rata, bio sam pionir i omladinac, sjećam se smrti starog šepe (Josip Broz), sjećam se svega mahom jer mi je otac to pratio! Učimo na Kosovskom modelu, šiptari su ubijali vojnike JNA sve sa ciljem dobivanja republike, nakon mnogo godina, par ratova dobiše je, skoro! Narod ne konta da ako netko ne želi živjeti u zajednici sa nekim nema te sile na svijetu da ga natjera! Raziđimo se mirno za našu i naše djece dobrobit! Ovako patimo i sebe i unuke!
Prikaži sve komentare (137)