Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova dr. sto je par dana dolazila na posao sa simptomima...ili je namjerno to uradila jer je medicinski fakultet zavrsila...i samim time je jako dobro znala simptome...ili se bojala otkaza ako ne dodje na posao...trece nema...
hajd da je neki pacijent, ali da od nekog doktora sve krene na UKCS za nepovjerovati, treba doktori da se testiraju svaki dan izgleda jer su najrizicnija grupa
Novinari klixa, zasto ovog doktora niste nigdje zaveli ?? On bi trebao biti 40-ti koji je danas zarazen ??? I trebalo bi da je 16-ti u Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Testiranje, testiranje, testiranje i samo testiranje ( uporedo izolacija ). Ne moze mi ni jedan doktor nauka objasniti da u Banja luci ima 154 pozitivna na covid 19, a u Sarajevu samo 15! Doktorica koja je unijela covid 19 u gore navedenu kliniku ( zao mi je stvarno ) nije bila u Italiji ili bilo gdje. Zena je unijela virus u kliniku ( da nije Bog dao ) iz grada Sarajeva. Ko ce ispitati s kim je sve kontaktirala prije bolovanja ?
@ivava Da upravo to! Sirom bih imamo sirenje unutar zajednice i to je ono sto je jako alarmantno!!! Mislim da d broj zarazenih kod nas vec mjeri u hiljadama - ako ne i desetak hiljada vec!!!
NEZNANJE i SAMOVOLJA POJEDINCA !!! Da su se svi testirali i VIŠE PUTA to se sigurno ne bi DESILO !!! ČEMU taj BUNKER od KCUS_a !!!
izdrzite KCUS heroji nasi da nam Bog pomogne svima
Stvarno mi nije jasno! toliko malo slucajeva u BiH... i vec kolaps! Nek vam je Bog ma pomoci... pozz iz Njemacke!!!!
mašala
SVI MI MORAMO BITI SAMOODGOVORNI.. Doktori, hirurzi i bolnice treba da su poslednji rov odbrane od virusa jer ako oni obole onda je najgore. Sanitarni punktovi treba da budu teziste gdje ce se klasificirati pacijeni na one koji imaju virus I one koji nemaju i da se salju u karantin. Mozda medecinsko osoblje mora imati trajni boravak u bolnici jer dovoljno je 1 neodgovorna osoba i sistem je u opasnosti. *OVAJ VIRUS MJENJA KONVENCIONALNA SHVATANJA O TAKTICI I SISTEMU ZDRASTVENE PRAKSE!
Vjerujem da se prvozaražena doktorica bojala otkaza od strane trezoraševe kobre zbog čega je dolazila danima bolesna na posao. Naravno puno manja šteta bi bila da je savjesno priznala simptome i ranije odustala od lječničke prakse.
Baš me zanima gdje je ona pokupila virus, iz kojeg je klastera
Za njega se ne brinem,brinem se za obične građane...
E TUGO
SDA EKIPA OVDE STO JE U KOMENTARIMA, I VAS I NJEGA I NJU TREBA ZNAS STA
Hocel ostat ko u bolnicama da radi?!
ovo je pametan potez seke, napravit igranku da je KCUs u izolaciji i neće joj imat ko sta reći kad nas ne bude imao ko izliječiti, svakako nema al eto ovako nema pobune.
Mensečini da je i kod vas "Umisto sprida uso sa zada"...
Ovi debili su sami sebi svrha. KRAH zdravstvenog sistema
Sad ce optuziti opstu bolnicu
nesto se kuha oko vojne...zivi bili pa vidjeli...