Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je prije 10 godina prosječna plata u RS bila barem 3 puta manja od prosječne plate u FBiH, a danas je ista negdje oko 40KM veća od prosječne plate u FBiH, kako onda uporno tvrdite da je ekonomska situacija u FBiH bolja ili u najgorem slučaju ista kao što je u RS??? Pa zar vam nije to dovoljan pokazatelj da je u zadnjih 10 godina RS ekonomski više napredovala u odnosu na FBiH??? A neki ovdje tvrde da je to zbog prodaje telekoma i rafinerije... Ccc... Pa telekom je prodan prije skoro dvije godine i nije prodan za tolike pare da bi se samo od njegove prodaje moglo zivjeti 2 godine. Ali neki se ovdje jednostavno ne mogu pomiriti sa činjenicom da je RS danas ekonomski jača u odnosu na FBiH. FBiH je sa svojih 10 kantona nefunkcionalna. Po meni bi vam bilo dovoljno da imate dva, eventualno 3 kantona.
ODRASLA SU DIJECA SREBRENICE;;;;;;;;; SKORPINI CEKAMO VAS DA VAM VRATIMO ONO STO SMO VAM DUZNI; ::::::::GAVRILO PRINCIP;;;;;;;;
INTERNET HEROJIMA DODITE NA ----BAS CARSIJU-- ILI MOST --GAVRILA PA RECITE ;;;NEMA BOSNE IHERCEGOVINE; I JOS PRBAJTE MALO ZAPINJATI ZA SREBRENICU; GAVRILO PRINCIP--------------- IMA BIH SVOJE SINOVE; NO SIKIRIKI- ODRASLA SU DJCA SREBRENICE ;
IMA POUCNIH KOMENTARA; A SELJOBERIMA PORUCUJEM DA NE ZURE SA RS DRZAVOM ;JER NIKO NORMALAN NA OVOM SVIJETU NIJE ZA TO;NO SIKIRIKI; NEMA 7 KORPUSA; HRVATSKA JE 90 POSTO OKO RS;(VUKOVAR -BOS POSAVINA] ;NATO ;PROFESINALNA VOJSKA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE: TO SU SVE KOMETARI NAPALJENIH ;SRBO;MUSLIMANKO;HRVATSKIH; IZGUBLJENIH TIPOVA;NEDOKAZANIH U NORMALNOM ZIVOTU; PUSTITE TATINE SINOVE DA SE ISPALE U BOLESNIM MASTARIJAMA; BiH JE IZDRZALA I VECE OKUPATORE OD OVIH DOMACIH; HVALA IM STO KUJU MOJE BOSANCE L HERCEGOVCE; OVO JE POLITICKA BORBA RS; ZA BOLJU POZICIJU U USTAVNIM PROMJENAMA; SRBIJA PODRZAVA CJELOVITU BiH; MESIC ; TADIC; EU; AMERIKA ;NATO; I JOS DOSTA NORMALNIH BOSANSKIH SRBA ;NIKAKVE OVO NISU ZABLUDE ;NEGO REALNE CINJENICE; IMA BiH ; A OVIM OPASNIM NACINALISTIMA [MUS-SRB-HRV] PORUCUJEM DA SVOJU HRABROST POKAZU NA BAS CARIJI A NE INTERNETOM PRICOM O SREBRENICI; DOVOLJNO CE VAM BITI RECI ;;;; NEMA BOSNE I HEREGOVINE; I ETO CEVAPA ZA ;;GAVRILA PRINCIPA ; PROBAJTE INTERNET HEROJI
UMJESTO KOMENTARA NA JOŠ JEDNU U NIZU GNUSNIH LAŽI IZ UPRAVE GENOCITETA R.SMRDSKE, ISPRIČAT ĆU JEDNU KRATKU PRIČICU. NAIME, PROLAZIO SAM JUČER SA SVOJOM TOYOTOM KROZ PRIVREMENO OKUPIRANI DIO NAŠE DOMOVINE, TJ. KROZ POSAVINU. NA SVE STRANE ZGARIŠTA, UGASLE PALJEVINE, JAD, BIJEDA I ČEMER..... A DERVENTA.... .... PITATE ME ZA DERVENTU?! EH, TEK KAD POSJETITE OVAJ SABLASNI GRAD, OD KOJEG SU FAŠISTO-ČETNICI NAPRAVILI NOVI ČERNOBILJ, SHVATIT ĆE TE KAKO SU GNUSNE LAŽI KOJE PLASIRAJU HITLEROVAC DODIK I NJEGOVI MONSTRUMI O TOBOŽNJOJ REPUBLJICI SMRDSKOJ KAO \"BOLJIM DIJELOM BOSNE I HERCEGOVINE\"...... JAD, BIJEDA I TUGA JE TA REPUBLJIKA SMRDSKA... KO NE VJERUJE, NEKA SE SAM UVJERI VEĆ DANAS.
Sumnjam da bi ikako stali na noge kao cvrst entiet da nisu prodali telekom i farineriju,da je tamo bolje nego u fed to su izmisljotine. . . Oni tjeraju maglu ,prse se ,penzije ne kasne i sl da bi kao pokazali nama kako su oni ipak isti ili cak visociji nivo od federacije. . . Znam da u svim segmentima zele i ako nekad nisu mogli izjednaciti standard,plate ,podsticaje,penzije i sl,tad traze pomoc drzave. . . A sto Dodik rece zaboli me k . . . . za Federacijom :-) . . Nama ni nem ora biti dobar,bitno je da je dobar svojim ljudima . . .Nadajmo se da je dobar svima tamo . .
Dodu za premijera Federacije!
Velika je energija koju trosite za mrznju Srba i Republike Srpske . A jasno je ,da vam je to jalov posao.Ako nastavite tako, zahebati cete se ! Ovo je najvise BiH sto mozete imati . Nemojte to prokockati ! Nemate vi kila za vise ! Ako tako nastavite BiH nece izdrzati !
dajte mu sansu tek je stigao,naravno da ce da prica sa ljudima iz Srbije ipak je to najjaca regionalna sila i vojna i u svakom drugom pogledu
Ima li u \"boljem dijelu\" bih ikakav portal za cobane, da nam ne prljaju prijestonicu (jedino kad treba koga upucat, kmetovi su tu), već posjećuju NAJPOSJEĆENIJI portal Teheran-x? Problem je jarane što ovako bolesno zadojenim dušama duboko intimno ubistvo i istrebljenje muslimana ne predstavlja pogrešno djelo, i to što u to vjeruju svim srcem. Žalim takve duše injihopvu djecu, tu nema dobra
svoj ovoj situaciji su krivi bosnjacki politicki lideri a i narod kad ih bira! pa ovim lopovima sto sam rade za sebe i svoju familiju treba streljat! izdajnici! dozvolit da genocidna tvorevina napredujje i postaje drzava?! sramota!!!! i ponizenje svim Bosancima i onima koji vole Bosnu i Hercegovinu!
HAHA I NAMA CE BRANKOVIC.... HAHAHAHA
Bice muslimana u Bosni do kjametskog dana, sta ste zalud upinjete krizari. Sa nama je Allah i sa nama je Isus, oni vas preziru jer ste dno nemorala. U tkz RS imaju bolju stoku sto jest jest. Medutim stoka voli stoku, jednostavna al-gebra.
BiH je bila međunarodno priznata drzava 5 godina poslije dejtonskog mirovnog sporazuma, i kljucna pitanje za sve Bosnjake je: 1.Kada je bio popis stanovnistva na kome se najmnogoljudniji BH narod demokratskim putem - referendumom - izjasnio kao pripadnik Bosanskohercegovacke nacije? 2. Znaju li ,,legalnim putem nastali Bosnjaci\'\' - da su po drzavu BiH - a najvise po njih fatalnim ,,svojim potpisom\'\' - iz - ,,popisa stanovnistva 2000.\'\' - ,,sami svojom voljom i S(voje)R(ucno)\'\' - potpisali podjelu drzave po nacional-etno-religijskom kljucu i SAMI eliminisali međunarodno priznatu drzavu BiH - i SAMI priznali Republiku Srpsku - po kojoj sada SAMI pljuju ? 3. Znaju li Bosnjaci da su bosnjastvom saucesnici u iracionalno - ludackoj podijelili drzave - a samim tim i u iracionalno ludackoj podjeli drzavne imovine? Ima jos mnoogo toga ali kasno je... vec davno je proslo 12 h.
Hajde cet**e, mamu ti tvoju, jedes goFna preko interneta, Je**m ti mamu genoci**u u usta krezava!I Ima nas Bosnjaka koji jedva cekaju da oslobode Bosnu od ce**ka.....samo dodji brabonjku, mater ti je**m!