Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozes samo da mi ga podudlas i ti i takvi kao ti a sto se tice tvojih prijetnji ja sam u Bijeljini pa dodji kada si tako hrabar sa radoscu cu se sresti s tobom a RS ce biti nezavisno svidjalo se to balijama ili ne
RS ebem ti mamu pokvarenu krstenu trebo sam i ja doci da ti zakoljem dijete od 2 godine da ti ubijem babu i dedu zenu silujem i tebe bijem ko konja 92-93 i onda bih bio rahat mater ti svoju ebo cetnicku onda bi i ja bio ko i ti govno usmrdjelo da mi te je sresti u gradu ako te nebi zaklo ko janje na sred ceste tamam kad bi razapeli ko isusa na kolac Cuj dan se blizi republike srpske i pricas o fazizmu govno jedno da boga da vam se sijeme zatrlo ono pogano i pokvareno uhljupi jedni.
Do sada jos NIKO - niti jedan Visoki Predstavnik nije niti pokusao primjeniti Bonske ovlasti - i niti jedan nije povukao prave poteze od kojih bi EU i (vise od) BiH imale dugorocnu vistruku i neprocjenjivu korist.
znaci nasi prijatelji se pitaju dan slobode je sve blize i blize Smrt balijskom fasizmu koji su nasledili od Handzar divizije i zelenih beretki Sloboda za Srbe i Republiku Srpsku
Dosta je bilo da nam ovi fasisti kroje sudbinu!
Dame i gospodo, pogledajte rezultate zadnjih izbora u Ceskoj. Ubjedljiva pobjeda ljevice - CSSD, ceska socijaldemokratska stranka koja ulazi u koaliciju sa komunjarama. Inace izrazito prosrpski orijentisana. Cinjenica je da ce se kao predsjedavajuci EU fokusirati na Balkan, jer nigdje drugo u EU nema prodje, a EU ce to sve ignorisati jer ova kriza je puno veci prioritet nego neki divljaci tamo dole... Pitam se samo kad ce nas narod shvatiti cinjenice da mi svoju sudbinu krojimo prije svega sami, kad cemo shvatiti da smo narod koji je vec u BiH pregurao preko 50 posto i kad cemo prestati da mlitavom Lajcaku i MZ pusimo kitu?
dok god se srbima i hrvatima neda nezavisnost mira u bosni nece biti! sa muslimanima niko nece da zivi, nigdje u svijetu nije zabiljezena mirna koegzistencija hriscana i muslimana u ovom odnosu! e sad drugo je bilo period komunizma kada se ovdje nije znalo ko je ko!
Pokusajte se izboriti za potpunu primjenu Bonskih ovlasti - jer - ako se sa 10ak visokih predstavnika EU - ova zemlja nije pomakla sa mrtve tacke - onda jos jedino preostaje primjena Bonskih ovlasti - ali u potpunosti i bez postede bilo koga ko na bilo koji nacin koci napredak drzave - i nebi bilo lose pozvati Ricarda Holbruka da Dejtonski sporazum modificira po mjeri svih BH građana, a ne samo po mjeri predstavnika tri naroda.