Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mutan je ovaj ublehas jos iz doba korone
Mogo bi Covicev zet malo da proseta isto sa direktorske funkcije
Istrazite ko preprodaje godisnje parking karte...i zasto se one placaju javnim parama?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba malo po Sarajevu HDZ kadrove sasjeci, previse mafijaju.
Ovaj Cerkez je otisao u Srbiju da se vakcinise kad u BiH nije bilo vakcina. Covjek je izdajnik, bito mu samo sebe obezbjediti
Osilili su se jer su Bakira ucjenjivali smjenom Sebije! Sad je vise nema ...neko Trojka spisak direktora pred sebe na FBiH nivou i malo krizaljka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Džabe ti budeš premijer ili ministar,kad od 50 uposlenika nižih svi rade protiv tebe
ovaj HDZ hoće samo sebe da ugrade baš svuda.Kapetanović će biti ili niko.
Cerkezu foleru !!!
Cerkez iz tebe stoji lopovluk i glupost
covjek koji je dao klinickom centru mostar 7 miliona a tuzlanskom KC samo 500 hiljada. dodiku povecao koficjent koji ce na godisnjem nivou primiti 100 miliona, Campara rekao da ne treba gledati procedure nego da se nabavljaju respiratori. neznam kome su ovi ljudi vise relavantni, a da ne pricamo ostale stvari kao vukoju, izborni zakon itd...neznam, ko da mi zivimo na drvecu i jedemo banane.
cuj nisam dio...... laga laga lagala....
Tito i Dino & Co
Vlada FBiH je 4. oktobra ove godine na prijedlog premijera FBIH Nermina Nikšića smijenila članove Upravnog i Nadzornog odbora KCUS-a, čime je, faktički, bio otvoren put za smjenu tadašnje direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović. Na odluku o smjeni žalio se tadašnji član NO Izmir Hadžiavdić. Kantonalni sud u Sarajevu je 28. 12. konstatirao da su Vlada FBiH i premijer Nermin Nikšić “počinili povredu podnosioca zahtjeva na jednakost pred zakonom, zagarantiranog Ustavom FBiH”.
e moji bilmezi
srusi vladu ako imas petlju ovako se dzaba tuzakas ,pusti to ciganisanje uradi bar nesto ozbiljno
Ja experta haha da ti nije stranke nosom bi gaće na štapu ko će vam vjerovati stokom uhljebska.
Klevetanje, laganje, tuzakanje, muljanje …. Uza i jedina specijqlnost
Smetaš Gorane Dino zato što znaš sve o njegovim poslovima dok je bio u KK Bosna gdje ste između ostalog surađivali samo što si ti radio probono dok je ovaj se debelo naplatio...
konakovicu uvijek neko drugi kriv, uvijek neki lobiji protiv njega. cak i europol. hoce mu neko reci da je u vlasti uvijek i dok je u sda bio. nemoze biti neko drugi kriv ako si u vlasti. izgleda kod nas sve moze.
svi ste vi Sebijini poltroni,svi odreda.Treba sve pocistit redom sto je imalo veze sa onom vjesticom sa Poljina.Nek uziva u penziji,mogla je i heklat dzempere u KP Domu Zenica da je neko drugi bio u tuzilastvu za one respiratore.Ko je Seb iz viber poruka sa sudjenja?