Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ste vi "u 5 deka", bagra...
Ocistit ce Evropa i Amerika ovu bagru kad im bude cejf....Bake i Fahro su obicni prdcici za ljude koji upravljaju obavjestajnim sluzbama i ostalim stvarima....Podrska SIPI i Tuzilastvu!
do jucer Fahro pljuvao Bakira, kopao mu jamu, a sad ga bake brani na sav glas.... bagra balijska
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav imbecil, licemjer, kozojeb, retard i gluperda moras biti pa dati glas ovakvim profilima..jebote, koja stoka zivi u mojoj zemlji, fuj!
Bas tako i ja se pitam sta je ovim nasim ljudima i na kakvim su drogama. Znas onu izreku u Engleskom jeziku koja mi se jako svida: " Ako me prevaris jednom sram te bilo ako me prevaris drugi put onda je to moja sramota". Na zalost mi se trebamo debelo stiditi koga biramo godinama i sta smo sebi dopustili.... Nevjerovatno, gledam sta se desava i ne mogu doci sebi.
@nina774 Nejasno je kako se cak i oni koji imaju benefite od glasanja za ovakve ne probude, i ne kazu "sta cu ostaviti svojoj djeci, kakav to sistem i vrijednosti podrzavam, kome dozvoljavam da mi zemlju vodi u ponor". Ovdje je rijec o puno vecim problemima koji se produciraju biranjem ovakvih, od kratkotrajne licne koristi (mrvice sa stola) koje ovi daju svojim glasacima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Celnici SDA ublihali se kao Grlice....
Ovi iz SDA usrali se kao Prepelice......
joj Bake kako bi volio štocem te opaliti jednom u tu tvoju odvratnu facu
izgledaju mi pravo optimistično
HOĆEMO NOVE IZBORE, MOMENTALNO!
Majko mila, ugrozen narod, ugrozen napredak, ugrozeno sve. Gospodo, sto ste se ba nesto unervozili? Gdje ba zapelo? Sta recimo da se dokaze da je kriv, sta ce onda biti, propala drzava, propo narod? Svi cete vi doci na red, samo polako. Cuj zasluzio da se brani za slobode? DA si stavi Svebiju da bude predsjednica tuzilastva (ili planiras), mozda i ne bi bio uhvacen.
Vladavina prava??????????????????????????'hahahahahahahahahahahahaha koliko smo mi sa tobom Izetbegoviću daleko od ovog!
Koliko ja razumjeh izjavu ovog Đonlagića iz SBB-a, bitniji je fahro od Bosne nam ( i Hercegovine 😊)
Kako neko ko ništa ne radi 20 godina ili radi alli NEOZBILJNO RADI (što se vidi po svemu, po sirotinji, jadu, bijedi, ukidanju bolnica, i po svemu mogućem) može zadati OZBILJAN UDARAC. SAMO SE PITAM DA LI SU BAKIR I STRANKA MU SVJESNI KOLIKO SU SMIJEHA IZAZVALI KOD NARODA U FEDERACIJI A MOŽDA I ŠIRE OVOM (za ovu situaciju smišljenu) IZJAVU! Kakav crni udarac biće kao što je i ovih 20 godina znači biće teško, jadno, bijedno IDENTIČNO SVIM OVIM GODINAMA DO SADA. Eto Radončić voli Bosnu
AKO RADONČIĆA PUSTE IZ PRITVORA KAO FOL DA SE BRANI SA SLOBODE (ŠTO ZAGOVARA NJEGOV ŽIVOTNOI PRIJATELJ) TO ZNAČI DA SE NIKADA NEĆE VRATITI U ZATVOR GDJE MU I JESTE MJESTO. IZETBEGOVIĆU KAKO BI BILO DA MALO OSLUŠNEŠ ŠTA BOŠNJACI (OBIČAN NAROD KAŽE I MISLI) BAR NA ČAS OSTAVI PO STRANI TVOJE LIČNE INTERESE. NAROD /OGROMAN BROJ BOŠNJAKA/ NE ŽELI VIŠE NI TEBE NI RADONČIĆA, za 20 g SI NAS DOVEO DO NARODNIH KUHINJA, DO TOGA DA PENZIONERI OD ,,SADAKE,, KOJU ZOVETE PENZIJA UMIRE OD GLADI, STIDI SE
Možda je Radončićevo hapšenje zadalo težak udarac istima kao što su Radončić ali sudeći po portalima, po komšijama po reakcijama najvećeg dijela građana Sarajeva je bilo krajnje vrijeme da se dotični uhapsi. On ikada ništa nije uradio za Federaciju i naarod i nikada ne bi ni uradio! On je nama štetio. Ovi što ga žale valjda imaju lične razloge ali je neukusno izlaziti sa pričom kako je ovo loše po Bošnjake. RIJEŠITI SE LOPOVA JE SAMO KORISNO ZA BOŠNJAKE!
Zamolio bih sve Klix citatelje da prestanu ne argumentovano i bez imalo dokaza, komentarisati negativno naseg (Bošnjackog) clana predsjednistva Bakira Izetbegovica, i SDA stranku koja sa svojim clanovima, to jest , ljudima koji su odani, patriotski nastrojeni i imaju za cilj da ovi napacenu nam DOMOVINU povedu na pravi PUT. Hahahahahha, samo se salim ! Ma nastimana utakmica ljudi , samo je pitanje koliko ce trajati i to je to xD
Nisu više vrijedni ni komentara....
posteni bakir
Što je ovo, samo pišubo Srbima i Bošnjacima, te uhićen ovaj te uhićen onaj....gdje su moji Hrvati? Nekad smo bili glavni...baš dosadno...de malo ukakite nešto opet :)