Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buducnost RS i citave BiH je neizvjesna dok je i jednog politicara koji su vec obavljali neke javne politicke duznosti na politickoj sceni.Da li u vasim strankama postoje mladi ljudi ili su oni samo brojka koja glasa i dize brojni rejting stranke ?
Obećavam da ću na slijedećim izborima glasati za Dodika, samo da bih gledao sistematsko uništavanje i propadanje manjeg BH entiteta, zato apelujem na sve koji žive u manjem BH entitetu da glasamo za našeg Dodu. SELLAM
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS, svim paščadima VRS njihovim porodicama, posebno djeci, svim političarima '92-2014 koji su paščadirali funkcije u nakaradnoj izdrkotini RS njihovim porodicama, posebno djeci, i svim izdrkanim svetosavskim paščadima koji mislem da izdrkotina RS treba postojat njihovim porodicama, posebno djeci,
nije problem u dodiku problem je u narodu.jednostavno necemo naprijed. potrebno je 0.001% tolerancije i kompromisa.nista vise nista manje!
Ne vjerujem Čaviću da cete,ne vjerujem...Ameri su iza njega,oni su ga i doveli na vlast...
kolko ti je para kauboj obeco ako srusite dodika??sa dodikom il bez njega republika srpska je drzava,oni sto sanjaju njen nestanak su il ludi il slijepi.
Čaviću tebi ne bih dao dve ćurke da čuvaš, a ti bi drzavu da vodiš. E pa nece moci. Kakav je da je, Dodik je za tebe car, a ti si zreo za penziju ako si uopste nesto u zivotu radio i imas dovoljno radnog staza.
sve koji se zadnjih 20 godina bave politikom u bih protjerat na GOLI OTOK
Ma jeli Boga ti ? Šuplje priče pričate ... Isto će biti ko god bio na vlasti ... Sve je propalo ... sada je bitka ko će umrijeti predzadnji !
3,2,1 POCELA JE IZBORNA KAMPANJA
Kako mrzim ove predizborne kampanje za sisanje ovaca!