Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedna pobjeda u nizu Čovića i Dodika...
Carl Bild je stari vlaski lobist.
to ce biti za 100 godina kad srbija udje u Nato
raditi al skim
Najveći neprijatelj BIH i Bošnjačkog naroda zajedno sa Jasuši Akašijem.. Mnogo su zla ta dva nanijeli
Čuj ovog švedskog velikosrbina. Ne spominje da bi uslov za formiranje VM trebao biti da predsjedavajući poštuje zakon svoije države što u slučaju ANP nije slučaj.
gdje su dionice m tela? jesi prodao ista Karl?
MRŠ !!!!!!
Samo se sjetite embarga na oruzje BiH da se brani od Hrvatsko Srbskog agresora, pa se sjetite kako su Srebrenicu razoruzali i bili garant mira, pa poslije GENOCID , ne vjerujte EU pogotovo mi Bosnjaci, da trebamo suradjivati ali ih se bojati kao i zmije , pogotovo kada nam lijepe price pricaju
Kod nas je, za razliku od normalnih drzava, svejedno ima li vlasti ili ne. I kad se uspostavi vlast je nekompententna, nesposobna, korumpirana i impontentna, tako da je i nebitna. On to gleda iz drugog ugla i tu je u pravu. Inace ovo je oportunista rijetko vidjan cak i u politickom svijetu. Ljigav, iskompleksiran, a zena mu je strasilo, bez uvrede, samo realno.
Ko tebe pita matere ti ? Jos si nam ti trebao, bjelosvjetski hoštapler
Koja ljiga jb sestru
Treba mu se zvala Jugoslava.
Evo ko se ispred Evrope javlja. Evropa nam nikad nije bila prijatelj, odjebat po kratkom postupku, ali prvo nakon konsultacija sa američkom ambasadom, detaljno šta i kako. Bakir umjesto toga gura Turke u priču, a to ruska filijala jedva čeka
Bakir misli da sa Dodik balvanom i Čovićem hinjom može potpisati sporazum. Dodiku potpis, zakletva ili šta je rekao juče ništa ne znači danas. Dok je on na vlasti ne treba se truditi ništa potpisivati niti dogovarati a Čović hinja samo hinji sa strane totalno bezvrjedan lik koji je obraz prodao davnih dana.
Realno EU je pritiskala samo Bakira i logicno da je popustio kad nema niciju podrsku, ne branim ga ali su to cinjenice