Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece moci krmljani. Zaboravili ste da je 70% tog entiteta krvlju nasih djedova, oceva, majki i brace natopljeno i da jos kosti vire iz crne zemlje koja je jos uvijek zove i uvijek biti ce Bosna. KRMLJANI znajte dobro da sa nama necete tako lako da rascisitite i jednostavno zivite na grobovima nasih najmilijih na nasem tlu i zemlji punoj masovih grobnica i kostiju nash predaka Ali KRMLJANI to necuju i samo nasrcu dalji i dalje. Samo polako popitacemo se mi jos. i to Uskoro.
pustite ih neka se samo idu!
Cankovicu, ti si jedan obicni debil koji ne zna dvije adekvatne sastaviti... Idi i skoluj se ...
Tražiti od entitetske vlade da proglasi nezavisnost entiteta koji je nastao na Etničkom čišćenju i jos tražiti,da te priznaju one zemlje koje su cijelo vrijeme podržavale etnicko čišćenje(GENOCID) je stvarno sramno i bezobrazluk.. A onda pričati o pravdi i pomirenju na ovim prostorima.. To mogu samo veliki Srpski politicari,koji na kraju budu pogubljeni od sopstvanog naroda... A tebi poručujem gos.Čankovicu da popiješ ladan čaj i smiriš strasti,baš mi te žao da te pubertet uhvatijo takvog mlada..