Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentariše Aljoša Čampara koji je kao vojni obveznik proveo rat u Dubrovniku kao i njegov daidza Denis Zvizdić u Minhenu. Pa imate li obraza i srama LICEMJERI. Da nam je država kako treba odgovarali bi za dezerterstvo i bio bi vam zabranjen rad u državnim službama.
Dezerter uzeo da prica o ratu , a rata vidio samo na tv i slikama
Aljoša Minhenski Čampara
Ja svakakvih komentara? Čovjek ima stav, zauzeo ga javno, stoji na njemu čvrsto, izrazio ga, stao na stranu onih koji su nerezonski optuženi javno se obratio javnosti i neko ima nešto pričati ili njemu nabijati na nos što sa 17 nije bio branitelj? A neko sa 35 bio osiguran u trezoru.
nebojte se treskala se gora rodio se mis .zna se xiji je dud bih
To tužilaštvo treba spaliti do temelja zajedno sa tim smrdljivim tužiocima
nemojte zajebavat dok je svjetskanovinarska javnost propagiraka stradanje opkoljenog sarajeva .dotle su po sarejvskim naselima harale pljackaske bande cace juke zuke cike i zagora i velikog bleka😊
Kad dezerteri počnu svoje ratne priče
JNA je bila agresorska, Titova srbokomunistička armada,nakon proglašenja nezavisne BiH i bila je legitimana vojna meta.
Nema izjednacavanja dzaba im sto svako malo pokrenu Dobrovoljacku i sl.
Prije toga niko nije ubijao nikoga…. Zbog ovakvih stvari je sve i pocelo….
Nije? Prije toga se desila Bijeljina i istočna Bosna. Ali je izgleda bilo kao i sada za nekoga je Bosna samo Sarajevo....
Campara o tome nista ne zna.Dezerter
Mozda je vrijeme da se konacno pokaze i dokaze sta se stvarno desilo i koliko je bilo zrtava, da se na taj nacin prestane sa manipulacijama. Ako je neko odgovoran za ubistvo , bek odgovara.
Jos jedan pokusaj izjednacavanja krivice. Jes matere mi moje, sto mi ostavi nekretnine sirom BiH. Znam sigurno da nema nicije krivice, gledao sam 1997. u Minhenu na video kaseti sta se desilo u Dobrovoljackoj.
Bošnjo po potrebi vadi iste slučajeve pred izbore i ponavlja ko papagaj isto već 30 godina. Veliki napredak. Čestitam.
tako je čampi
Bravo Avdo, narodu treba ohrabrenja, ti si jedan od rijetkih cija se pika 💪