Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazak mladih, male plate, slabi poslovi, rad 7 dana nedeljno, malo posla u struci, ropstvo za 400 KM mjesecno... su samo dio stvarnih problema a revizija presude je tamo negdje oko 2000. mjesta. Koji likovi nas vode. I pitamo se sto nam je lose?
Bakir je “dobar” direktor firme koja se zove SDA! Ta firma mu je sve u životu i on nikada neće interes BiH, kao i interes Bošnjaka, staviti iznad interesa SDA. Kada bi se BiH raspala, SDA bi preživjela, a Bakir bi prodavao priču da će obnoviti BiH!
Samo pisaj po bezzubim glasačima. Živila SDA!!
ono kad ti je pravni savjetnik za reviziju presude pred medjunarodnim sudom bio diplomirani kriminalist... to vam je dragi moji ljudi SDA...PODOBNOST PODOBNOST I SAMO PODOBNOST. znanja po mogucnosti sto manje.
Ćuti konju,sta ti znas ko je protiv BiH,imas cetnika za predsjednika stranke
@gooUser1557728710 Koji si ti tenkre , to je divota! 😂😂😂😂😂😂🙏
Gospodin Bakir. Alijin sin Izetbegović, obično ga tituliram sa ''prvorođeni-nasljednik od milja moj Babo je, moj Babo je'', je svjetlosnu godinu daleko od demokrate. Čovjek koji sam bira, predlaže, smjenjuje članove GO, predsjedništva, savjeta SDA. Čovjek kojega na plečima nose građani BiH, prvenstveno Bošnjaci, a čuvaju ga: MM, halkari i minderaši, čelična garda uposlenika JP, JU, administracije i uprave na svim nivoima.
'Nači, sve po zakonu! Ko? Dževad! On je šutio! Šutnja je zlato. To, maaajstore, jopet je pokreni, šta narod zna!
janjicarML nam objasnjava u stilu Dobrice Cosica; "A to dokazuje i Alija kada mu je rekao Holbruk za Dejton,,potpisi,dobar je sporazum. Ako ne potises,Jugoslavija ulazi u rat u BIH".A to znaci da u tom momentu Jugoslavija nije bila u ratu u BIH"...Srbija tada takozvana Jugoslavija je vec imala 95% aktivnog naoruzanja BiH...Stanisic, Seselj, Vucic, Nikolic, Arkan, Legija... su vjerovatno bili na Havaima dok je bila agresija na BiH 1992-95.
Ma samo tender patriotski u ime nooorooda vjerujte mi!
Ništa je to koliko ih je nagradio sa zaposlenjem u Njemačkoj.
..narod znoo i tako gloosoo..i sto sod? vami krivo sto nisu izabrali vas...
Još niste shvatili da Izetbegovići rade za Srbe. Zbrojite 2+2
Bakir I. je PROPAST Zahtjeva za reviziju presude protiv Srbije za agresiju na BiH, predstavio kao svoju najveću grešku !!! To bi bilo u redu da je sam odlučio da ZAPALI I POPUŠI CIGARETU, i nakon toga rekao da je POGRIJEŠIO što je to URADIO ! Pa lični čin PUŠENJA CIGARETE ! Zahtjev za REVIZIJU PRESUDE NIJE ISTO !!! Da ima TRUNKU MORALNE ODGOVORNOSTI PODNIO BI OSTAVKU NA SVE FUNCIJE !!!
Ne postoji nesposobniji političar od Izetbegovića juniora. Čega god se dohvatio to je upropastio. Postavio je lopove da vladaju i rade što žele. Rat nije ni blizu štete nanio koliko Bakir i njegova svita u poslijeratno vrijeme. Upropastili su budućnost novim generacijama i to je strašno.
a tek što su nagradili brankovića, bičakčića i još mnoge druge lopine, šta se čudiš jarane tako ti je sa zelenim nikad da dozre
Ojj Allahu pa zar tog hoštaflera koji je pokrao i u jad i bjedu zavio sve povratnike u Srebrenicu Bratunac...koji je organizovao ilegalan transport povratnika u zemlje EU. Pa Izemetbegovicu mrcino vlaška dokle više da nagradjuješ te prodane jadne ološke duše???
IIIIDEEEEMOOOOO...