Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjacima se treba oduzeti konstitutivnost jer se po zavnobihu navode samo Srbi, Muslimani i Hrvati ko narodi bejha
Baš mi je drago što Srbin dokazuje da nema pojma šta znači constitution (ustav). Ne kaže se džaba, šest noga, dvije vise, dvije glave isto misle - Srbin na magarcu.
Gdje je ćirilica u FBiH? Busanje u prsa za srednjovjekovnim artefaktima i pismom, ali kada treba u praksi koristiti pismo ćorak.
Gdje su Bošnjaci tu je ćirilica, pitaj Čovića zašto nema tamo gdje je njegov aaaaaadeeeezeeee
Ajd sad svi u crkvu u Čajniče 25.03….sjecate se koliku ste frku digli oko toga, ajd sad pokazite koliko vam znaci nacionalni spomenik BiH
Hitno utvrditi da li ima tragova falsifikacije! Ne bi im bilo prvi put, Miroslavljevo evanđelje je pretrpjelo nekoliko izmjena u različitim vremenskim periodima.
Samo su slike malo uljepsali haha
Srbi i jesu bosnjaci pravoslavne vjeroispovjesti..
Ako je ovo na slici Marko Kraljevic eto vam ga, halal vam bilo evandjelje. Da je se mahalo ovom slikom prema Turcima kad su dolazili, svi bi se razbježali. :-)
Kako su top komentari o tome da bosnjaci ne postoje
Pa to im je veoma bitno. Znaš šta je Goebels govorio: "hiljadu puta ponovljena laž postaje istina". Tako i ovi srpski, odnosno hrvatski fašisti. Samo problem im je što Oksford i Kembridž kažu nešto potpuno drugo.
cajnice moj grad
Bosansko naslijeđe evanđelje. BiH je najstarija u regionu. Bosančica je prva napisana. Bošnjani su imali Bosansku Crkvu što je ograđeno od serva i hrvata. Nikako nemaju veze oni sa nama nemoj da vas zavaravaju glupostima. Budale.
Kapidzic i ostali clanovi komisije za ocuvanje spomenika BiH na aparatima ….
ovi ortodoksi su stvarno komedija od sekte i plemena. I spc zna da ih prije turaka nema u Bosni ali oni uporni u svojim lazima, legendama i mitovima. Cak i kad su se pojavili u Bosni nisu bili srbi jer tad srbi nisu ni postojali kao ni srbija. Sve ima dokazano istorijski i naucno sto i sami srbijanski istoricari pisu ali stoka bez mozga to ne priznaje. Sve dzaba nikad niste niti cete mentalno izaci iz 1400 i neke.
prvo da pitam ko je meho? jel to neki sto ti je staru treho? pa ti nabio komplekse? nego balo iz koje godine je ova zvrljotina? Evo da ti ja kazem otkad je: sredina petnaestog stoljeca tacno se poklapa sa, vidi vraga dolaskom turaka. A ko je dosao za njima? Ortodoksno pleme.
Nacionalni spomenik Bosne i Hercegovine.Bravo
Pošto su pravoslavci u Bosni postali postali Srbi unazad 100-150 godina a ovaj dokument je stariji ,ovo je ipak bošnjačko naslijeđe.
Vlasnik SPC radi sa svojom imovinom šta ga volja, a trokutistan kmeči
E crteza i komedije 🤣