Strani zvaničnici poručuju
0
Butmirskom procesu ovdje nije kraj
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kak ce bit naprijedak bidte kad ti radis samo U KORIST IDEOLOGIJE O VELIKOJ SRBIJI,ETO OSTAVIH KOMENTAR SAMO DA ZNAS TI I TVOJA BRAIJA DA FINO PERFIDNO I LICEMJERNO GLEDATE UNISTIT DRZAVU BiH-u ONO KAD NISTE USPIJELI PRIJE CETRNAEST GODINA POKUSAVATE ZAVRSIT DANAS! BIH4EVER!
... such a lie!
Sta vam je ljudi.Kakvi su ovo komentari. Ovdje kao da rat nikad nije zavrsio. Ovdje ljudi nemaju hljeba/kruha a raspravlja se o nekim nacionalnim interesima.Svaki ce sporazum propasti kada se za sto prvo stave razlike među nacionalnostima. Svima treba posao, kvalitetno obrazovanje, nizak nivo kriminala, nizak nivo korupcijaitd,itd. Isprali su vam mozak nacionalnim interesima oni isti što jednoglasno izglasaju povećanje svojih plata!!!!!!
@@Maximilijan Naravno, svi su drugi krivi, svi su protiv Hrvata, a oni jadni fini i posteni. Hrvati nikako da se odrede sta hoce i to je njihov problem. Htjeli su Veliku Hrvatsku i to su ganjali dok nisu ispusili sa samoupravom. Od tada se nesto prenemazu, prave neke suplje inicijative i deklaracije, malo koketiraju sa Zagrebom, malo sa Sarajevom, a sad i sa Banja Lukom i Beogradom. Totalno su nepouzdani i neodredjeni, a sve ih je manje i to ne vise zaslugom Bosnjaka ili Srba vec prije svega hrvatske putovnice. Vise ih niko ne smatra ozbiljnim partnerima, a na dvije stolice ne mozes sjediti, pogotovo ne na tri.
Ovi strani pregovaraci kao popisani. Ne znaju sa kime imaju posla. Jedino je gore oni u ratu pregovori pa oni odu a ovdje se puca a oni kao zabrinuti. Mrrsss!
iskopace tebe BILI sto ti ja kazem Pantelija
@@Maximilijan slažem se s tvojim komentarom.
Bošnjama nikako ugoditi...
Dobro si uočio. Ali hrvatsko iskustvo nakon Petrichevih intervencija, Barry-jevog izbornog zakona, stalnog preglasavanja u institucijama FBIH, smanjenja uloge Doma naroda, podmetanja Željka Komšića od strane Zlatka Lagumdžije, stalnog izrugivanja svake hrvatske političke inicijative nije baš ohrabrujuće. Situacija u F BiH je napravila nešto što se činilo nemoguće. Zbližila Srbe i Hrvate više nego ikad a tu ima dosta odgovornosti Sarajeva koje je unaprijed radilo na odbacivanju svake inicijative o uređenju odnosa u F BiH. Umjesto strateškog dogovora Bošnjaka i Hrvata svi su se veselili kad se medjunarodnoj zajednici pod zahtjevom za većom funkcionalnošću federacijie podmetne neko smanjenje utjecaja doma naroda ili slično. I šta sad imamo. sve je gore nego 1996.
Bosanski Hrvati se trebaju rijesti HDZ-a. a Bosnje SDA, i tada ce im biti i Bosne i dobrog zivota. HDZ najvise koci svaki proces u BiH. Zamisli da i oni govore i da se zalazu za drzavu, laktasenko ne bi mogao nista. Najvece zlo BiH je HDZ i SDA !
@bam bam haj ga malo vise
@blam blam Ponavljas se kao pokvarena ploca. Kao sto ti rece ovaj drugi, haj ga malo...
haj ga malo....
Ipak, u moru losih informacija i propasti Butmirskog sastanka,stize i jedna ohrabrujuca vijest!Naime,u Beogradu je sinoc postignut sporazum izmedju Medvedeva,Tadica i Dodika,a tice se direktno buducnosti bih.Izmedju ostalog,navodi se primjer Juzne Osetije i Abhazije kao pocetni korak u rjesavanju nagomilanih problema u bih.Nezvanicno se saznaje da se i gospodin Dragan Covic u potpunosti slaze.
najveći mudolisci, došli su da se dogovore s nama da u buduće sve što se dogovaramo treba biti u okviru dogovora i tako kad se dogovorimo da ćemo se dogovoriti onda je to već dogovor kojeg se moramo držati