Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI PATRIOTE BiH Ujedinite se i zajednickim snagama protiv portala koji nas iz dana u dan truje. HAKERI Hakeri Hakeri
Portal sarajevo x to je fasisticki portal!!!! Dopustaju da Fasisti blate BiH BiH ce opstati i pored vaseg fasistickog zamotanog podvaljivanja
Vi iz sarajevo x portala mamu vam vasu podpaljivacku sve radite da ocrnite bosance podvaljujete nekog pipka ato vi papci pisete samo da zavadite SARAJEVO x Com Ljudi bjezite od ovog sranja
A svi bi htjeli biti novi i čudni ili bar blještavi cirkusanti. Dok mnogi spavaju neki su budni sami, sa svemirom na ti. Bogati roditelji ne žale, za svoju dječicu dat baš NAŠE sve. Prodaju šume i hidrocentrale i drže pola države. Zato im potomci veselo žive, ne rade ništa a imaju sve. Čisti kokain i ruke od svile i tuđe gladne godine.
moje je pravo po Allahu da navijam za bracu iz Turske,sto neznaci da mi BIH repka nije draga svakako GO GO GOOOOOOOOOOOO ZMAJEVIIIIIII BIH4EVER!
Osoba A: Ja sam osoba A i ja sam pravi Pipo Osoba B: Ja sam osoba A i ja sam pravi Pipo Osoba C: Ja sam osoba A i ja sam pravi Pipo Jedem bobe i volim moju Bosnuuuu i Hercegovinuuuu, amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vjerovali ili ne, ovako izgleda nasa zastava, a ne \'\'onako\'\'. zastava uopste ne simbolizuje okvir BiH. ovako je ispravno, cisto da znate Dobri Bošnjani. Papci. qrchite se nacionalizmom a ni ne znate kako nam zastava izgleda. umuknite vec jednom.
Bosnjacke i Hrvatske stranke i narodi moraju energeticno da insistiraju da Bosna i Hercegovina postane jedna \"normalna\" u funkcionalna suveritentna multi-etnicka drzava po modelu SAD i drugih EU zemalja !!! BiH Zauvjek !!!
Moja Bosno procice ova teska vremena ocisticemo pagane iz tebe. Nema promjene ustava sve dok su zlocinci iz agresorskog naroda zivi zato predstoji jedina solucija ( fizicki ) ukloniti g...a sa puta. Samo mentalno poremecen covjek moze misliti da dobrovoljno zlocinac pristane na osudu svojih zlocinackih radnji e to Evropa daje srbima da se dogovore dobrovoljno za promjenu ustava pored brezobraznih srba to se nikada nece desiti jedina opcija ocistiti g...a sa puta da ne smrdi kad prolaze dobri ljudi.
Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek\' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
mati mi je Albanka, a stari Turski Razbijac, ja sam pravi Fatihov navijac
U postratni oporavak BiH ulozeno je vise novca nego zajedno u Njemacku i Japan, i dok je Federacija plivala od donacija i kroz nepotizam i korupciju od izbjeglica gradila administraciju - svoju glasacku masineriju, od svoje djece, familije, porodica i prijatelja uspjesnu dijasporu, od RS i Federacije drzavu sa dvjema skolama pod jednim krovom sa fatalnim posljedicama koje gledamo pred fudbalskim terenima, deset kantona, prekobrojan broj dzamija, prekobrojan broj dzamija, prekobrojan broj korumpiranih nevladinih organizacija...itd. Uredite Federaciju pa se okomite na Republiku Srpsku, i sjetite se gdje je cetiri predizborne godine do zadnjih opstih izbora izbivao clan predsjednistva, i sta je skupa sa sda svitom uradio od zadnjih izbora u korist federacije prije svega na medjunacionalnom pomirenju, a onda na ekonomsko privrednom , kulturnom, obrazovnom , sportskom i dr.planu i za sam kraj dok vam se krcmi terminal luke ploce, gdje je novi federalni premijer?
hehe ma nije ni bitno zna se da BOSNA prolazi, bitno je da HR ispada
mati gruzijanka a tata pecinac ja sam genocidas lopov ukrainac
@MheAd Ja sam pravi Pipo, i ovaj komentar gore jeste moj. Imas li nesto protiv=