Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja hajvana, cuj on i komisija...ha, ha, ha...jebote Branislav Nusic!
JEBEM JA VAMA VISE MATER DOSADNU IBICILI JEDNI VISE STE MI SE NA KURAC POPELI VI I VASI PRIMITVNI KOMENTARI
jadni smo ti mi zemljani.
Aha,slucajno su bili pogresni podaci,malo morgen jarane.Samo je supak napravio drugu Palestinu! O'so jedan sadam,dos'о drugi.
smrk ...smrk ... mmmmmm,,.....
Ko je lud ovdje, a tko bi bio, nego raja. Kako je to fina rjec"nezavisna" a on ce je formirati. Nevjerovatno na sta je svjet dosao. Najgora stvar u tom svemu da ima nemozes nista(politicarima). Mogu proci sa svim sta urade, ubitva su za njih nista to im je kao da piju vode, uzas. Nema veze jeli Bush, Blair ili neko treci svi su isti. Blair kaze da Sadam posjeduje i dalje to ubojito oruzje iako sada USA, kaze da neposjeduje, pa ko koga tu zafrkaje? Ma nemogu vise, prijatno
Ama jes' ljudi imo' je onaj Sadam to oruzje, pricala mi jedna komsinica birvaktile. A ona cula iz pouzdanih izvora. Mali joj radi u onu CIA.
NEMOJ NAM BUSH SAMO TI KVARITI UGLED ALLAHA TI TVOG,NEMOJ BA NAS MIJESAT U TVOJ PRLJAVI BISNIS,PODAJ MJESTO KO COJK ONOM KERRY DEMOKRATI,NEMOJ VISE SRAT CITAVOM SVIJETU.
Good evening, citizens of Boznia and Herzegovinia. America looks to your forum board as an old ally in the fight against everything. I respect your country very much. I especially appreciate the cheese of Travnik and of Vlasic. Thank you. And thank you for your undying support. Good night, friends.
Samo malo, dakle BUSH formira NEZAVISNU komisiju? Koja ce rezultate objaviti NAKON izbora? PA koliko GLUP treba biti prosjecni Amerikanac da nasjedne na OVO? P.S. Dobice on i ove izbore, glavu dajem!
BUS JE NAJVECI LAZOV SVIH VREMENA,JEDINO STO JE KOD NJEGA POZITIVNO ON SEBE MRZI DO PODNE A POPODNE CIJELI SVIJET,ZAVRSICE ON KAO CAUSEVSKI SAMO NA MALO MODERNIJI /AMERICKI NACIN/.
joj folova ko ce ovome povjerovati haahhhaaaaaaa
Alo cika Bush napusis se ti meni donje pipe, dobro ga povuci !
Ha,ha,ha...dobar stos