Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potez SDA ocajnika,ne bore se oni za državu nego za milijarde maraka.
izgleda da nema botova na ovom članku trenutno, prate sjednicu, gledaju dali će imati prihode kad se sve završi.
Sklanjajte sda parazite koji su kupili tri papka delegata i sada i dalje KORUPCIJOM zele ostati na vlasti..sve serijatske norme ste prodali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gledaj faca koje odisu manjkom intelekta, lopovlukom, seljaklukom, pronevjerom, lazima
Ako Trojka glasa za Bradaru koja je priredila svecani docek Kordicu i glasala protiv zakona o negiranju genocida onda Trojka treba biti popljuvana gdje god se pojavi. Svi gradjani RBIH kojima je do casti i postenja bi morali se distancirati od tih smradova, ne pozdravljati ih, okretati glavu, ne saradjviti i tretirati ih kao sljedbenike ratnog zlocinca Daria Kordica
Ne bori se osmorka za Državu nego za milijarde Federalne da bi nekako spasili budžet Kantona Sarajevo...
SDA je svakako zasluzila hladjenje, ali eto odlucili su da se bore, i ti znas da je tako i opet ni onaj minimum se ne mozes potruditi, Bradara i Stojanovic - evo mi se izabrali, pa se nismo ipak izabrali, Niksic - imamo potpise, nemamo potpise, bruka, Becirovic neke apelacije, ali uranjeno pa de opet. Pitam se kakve cemo to mi promjene dobiti?
Ovi su spremni mamu da prodaju za fotelju, a ne da odstupe sa vlasti samo tako lako.
ZAPADNE AGENTURE SU OVDJE PREKO NVO I SVOJIH MEDIJSKIH POLTRONA (AVAZ, FACE TV, N1...) GODINAMA DJELOVALE I LOBIRALE NA CIJEPANJU BOŠNJAČKOG TKIVA. IZABRALI SU SVOJE FAVORITE: PREAMBICIOZNOG I NEZRELOG KONAKOVIĆA, LJIGAVOG NIKŠIĆA I NI TAM' NI VAM' FORTU. A ONDA SU DESPERADOS ESKOBAR I NJEGOV POSILNI MARFI NATJERALI "ODBAČENOG" ŠVABU ŠMITA DA HIRUŠKIM ZAHVATIMA KASAPI OVU DRŽAVU ALI U KORIST SH RUSOFILSKOG FAŠIZMA.
Dragan Čavić,bivši predsjednik RS je najbollje objasnio ulogu Amerike kad su mu visoki američki zvaničnik Žak Klajn i tvorac Dejtonske Nesreće Ričard Holbruk rekli, Znate li žašto smo vam dali pola Bosne? Ovaj je pitao zašto... Onda su mu odgovorili pa zato da ne bi imali Al Kaidu u srcu Evrope i da nas ne bi raketirali odavde. Eto za koga nas smatraju takozvani prijatelji amerikanci, mi smo za njih teroristi.
UZP, FGR i tzv MZ svi oni kriminalizirajući SDA, ustvari kriminaliziraju sve Bošnjake - muslimane, osim malog njihova dijela koji dijeli njihove otpadničke vrijednosti. Riječju, oni bi da kreiraju model ljigavog Bošnjaka - muslimana a la Nikšić, Forto, Čampara,... E to bi za njih bili "evropski muslimani". Uprotivnom postaju legitmnom metom kao "zeleni termiti", a Ž. Komšić koji brani takve je "Sejdo". Ali - no pasaran bagro!
Ne prekidaj nista nego izbacite SDA stoku napolje i neka idu na poljine i tamo nek se gazdi zale ako imaju za sta jer ih je on sve lagano zavalio da ne kazem nesto gore.
SDA uz vas smo mi Bošnjaci
Koji jel oni sto po kafama alahaju i voze polovne bmw a tesko im se u sela vratiti
kakvi jadnici nije da su ostali sta puno bolji, al sda je odron svih odrona, transfer blama na svakom zivotnom i intelektualnom aspektu
Uzmite grickalice i pivo i promatrajte ovaj cirkus. I, svakako, kartu za Njemačku.
Gdje se moze pratiti? Ima li prijenos na tv-u?
Da boze na hair sa ovim poganima osmorkama sedmorkama trojkama i kako se već vabe🤮🤮🤮🤮
Bruke i ljudi iz stranke, Alija se okreće u mezaru zbog ovih idiota.
Na stranu ko podrzava konu stranku ...znaci imas pravila i igraj po njima. Isto ko da u sred utakmice zoves Fifu i Uefu i kazes de nam dodajte tri gola u 90oj...niste ih cak ni postigli nego samo da se upisu u rezultat...pa bruka i vi nekog nazivate rezimom i diktatorima
Ovo su vise ocajnicki potezi i hvatanje za slamku spasa koju nece dohvatiti! Rasulo je medju njima pa ne znaju ni sami sta bi sa sobom..