Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel se smjeti napisati da je Mile svom sinu dao milion maraka iz budžeta i kad su ga upitali odgovor je bio pa dao sam mu milion maraka da ni bio narkoman, e sad jel ovo pisanje u manjem entitetu spada pod klevetu
Ako je istina to što pišeš zašto nebi smjeo a ako lažeš onda snosi posljadice svoje laži. Nigdje u svijetu, gdje je na snazi vladavina prava, nije ispravno lagati o nekome. Problem u BiH , koliko ja vidim, je što vi nekažnjeno hocete lažima i klevetama da mjenjate vladare
Hoce se Dodo naplacat kazni jer on ima kocijaski rijecnik i vrijedza novinare i sve druge. Fok ofarbani gicko Stevandic za sve svoje nedace u zivotu ima uvijek ssmo jednu izjavu: Za sve je kLivo poLiticko SaLajevo pa cak i za to sto nikada nisam imao dobLog logopeda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako se napiše da Dodikovi imaju po 80,90 firmi u svom vlasništvu a prije rata Mile čuvao krave jel ovo spada u klevetu
koliko god ima on ima i Bake
Koliko će samo muzlića i sarajlica biti u lancima dovedeno na kolena pred mileta i morati moliti za milost, jedva čekam kokice spremne 🤣😂
Znači ni u prodavnici ne smiješ reć da je mile lopov
Ista situacija kao sa takozvanim Bosanskim hrvatima, za 10 godina ce svaka familija imati po 2-3 ministra.
Jel se odnosi i na mačke jutros mi jedna presječe put kome da se obratim
Gore nego u komunizmu
Show kolumbija.
Neka im europa da jos para za jos bolji demolratiju
ja samo znam ima sistem da vam pukne kad se babe podu tuzakati
"... Svjedoci smo brojnih uvreda upućenih drugima u saobraćaju, u redu na kasi supermarketa, a naročito na društvenim mrežama. Specifičnost današnjeg vremena je da su društvene mreže preplavljene neprimjerenim sadržajima, a zakon će da uspostavi regulativu" Molim nakon godinu dana informaciju koliko je kaznjeno ovih što su uvrijedili kasirku a koliko ovih što su "uvrijedili" političare.
otprilike: bacicemo bombu na ljude preventivno, a medju stradalima ce ponekad biti i kriminalaca.
Nije mi jasno ovo oko časti da li se pod to razumjeva i govor protiv krvnika koje oni slave i dive se njihovim divljastvima.
Preventivno tvrdim sa si korumpiran poltron i govance od insana
Pa svaki zakon dolazi preventivno.... LoL
Sloboda misli, savjesti i vjere je jedno od osnovnih ljudskih prava garantovanih poveljom UN-a o ljudskim pravima. Ne postoji taj zakon koji može meni zabraniti da iznesem svoje mišljenje o nekome ili da iznesem činjenice o nekome ili nečemu. To ne može biti uvreda.
🐷🪓