Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate milion taksi nekakvih naplatit pri registraciji, gamad
Je li moguce da u jednoj brdovitoj Bosni, u glavnom gradu, domacinu ZIMSKIH olimpijskih igara, sa sest planina oko grada, 20 cm snijega napravi problem? Pa jesmo li toliki jadovi da soli nemamo?
Molim te sine (sigurno si mlađi dosta od mene), nemoj NI U KOM POGLEDU porediti Sarajevo za vrijeme ZOI i sad NI U KOM POGLEDU, jer kad se sjetim vremena i poredim ga sa ovim sada, odmah me glava zaboli i muka mi bude, a po ovom kjametu ne mogu vala taxijem do dežurne apoteke po lijekove . 97% ljudi u ovom gradu smatra da je sa ovim gradom sve u savršenom redu.
@MrBig.....aaaaa, nisi ni svjestan toga......u pravu si...... :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu padavine jedini razlog. 90% "vozaca" ne zna voziti.....
Jao što možete da serete iz toplih domova. Izvinite na izrazu, ali tako je. Vozio sam se po najvećem snijegu, vidio 3 grtalice u 3 različite ulice (ne odjednom, da se ne bi neko pravio pametan) i radi se. Je li vama jasno da je nemoguće očistiti snijeg s ceste ako nonstop pada velikim intenzitetom. Pa meni je zadnje staklo zatrpano snijegom bilo iako sam ga nekoliko puta brisačem skidao? Dok pada ovako, niko ga živ ne može očistiti.
cesta bolje očišćena nego u Njujorku... daj prestanite baliti na snijeg više, koje ste vi ckepi
❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄ @Moonwalker ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄ prc 😂😂😂😂🤣🤣🤣😂🤣
Samo se ti prcaj, ja sam sretan kada si i ti zadovoljEna
@Moonwalker007 Samo ti guraj nos :) možda budeš sretan :P zbog pahulja :D
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
loše zimske gume, ko vozt' ne ume, još kočnica izda-eto strmopizda!!!
Ko ugleda grtalicu u gradu nek se uhvati za dugme i zazeli zelju 😁
Joj sto mi volimo srat' ali stvarno puno... Ovo je situacija koju je tesko kontrolisati kad ti u sat vremena napada ovolika kolicina snijega koja se odma ledi na cesti..Pa metrolopole kao Berlin itd budu u istom kolapsu ako ne i gorem ali eto mi valjda hocemo da sve bude golo do asfalta...Budite malo realni ne moze se ocistiti sve za sat vremena. U nekim mjestima na zapadu padne 5cm proglase elementarnu nepogodu ,gase skole...
Jaoooooo stoo lazuuu majko mila haloo ba nismo mi ovce stoko odvratna , trolejbusi najahali iedan na drugog , ceste zaledjene ne mozes se zaustaviti , udese mali milion na vracama lancani id vrha do dole , prosao jedan mali kamioncici kroz svrakino i bukvalno gledam u sistem gdje ispada so ni mrvica soli ne izlazi
Najgori od svega su vozaci! Fuj stoke i papaka!
raja, hajmo ko u dobra stara vremena (ORA, ofo-ono.....) lopate u ruke i svi u grad ćistiti snijeg, sa pjesmom Druže Tito mi ti se kunemo.........valja li ova?
Moze brate, hajde dogovoreno...ti pocni doci cu i ja samo da se obucem i dok nadjem lopatu 😂😂
Hajmo jednu minutu sutnje za sve na ljetnim gumama!
A potrčali su svi da ih stave, evo ja prvi. Sreća pa imam Clia od hanume 😂😂
Ove uhljebe iz zimske sluzbe sve otpustiti !!! Pa bolan 20 cm snijega nisu kadri ocistiti !!!
Ja sam za to da se zimska sluzba ukine zime a uspostavi u ljetnom periodu kako bi imali uspjesno realizovane zadatke
IZNENADILO IH.ONI VEC SVE SPAKOVALI U HANGARE I RAZISLI SE.
Zasto policija nije vani i ne kaznjava ove pametnjakovice s ljetnim gumama i isljucuje iz saobracaja ????
Gdje ce ba vani...pa snijeg pada jbt.. pokisnut ce
Kakve koristi, kad bi sav (mozda ne svi, ali 80% naroda) pocelo srat da policija samo zna pisat kazne. "E vidi đubradi što koriste priliku, pa i na ovom sNJegu nam kazne za gume pišu" by. bošnjo
Ni zrno soli nije posuto, očigledno je da su putari kalkulirali! Ko nema barem nekoliko zima staža, trebao je ostaviti vozilo i otići kući javnim prevozom. Previše je samouvjerenih zamlata, koji su napravili haos i opti kolaps.
u mene 4 x 4 auto sto jes jednako da moze 16 cm po snijegu