Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno se slažem G Brkiću samo da je još takvih ka ti, Lajčak samo priča Gluposti naj gori visoki predstavnik do sad kao da ga je bira Dodik.
Svaka cast gospodinu Brkicu. Sjetimo se podjela Bonse i Hercegovine nije mogla poceti dok su Kljujic pa zatim Brkic bili na celu HDZ-a. Tek iz treceg pokusaja Tudjman je uspio da postavi covjeka po svjoj mjeri, bivseg agenta UDBE Matu Bobana, te su on i Alija i karadzic serbes krenuli da obave cetnicki projekat podjele drzave.