Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo ih je Rusija prepala sa posjetama u Srbiji tako da su skontali da je krajnje vrijeme da nas primame u EU.. Ne bi me cudilo da nas pocnu moliti da udjemo u njihovu EU.
ovdje je veći problem useljavanje Bošnjaka u Njemačku i Britaniju nego sto žele da na unaprijede
pa svi pametni ce otići, bolje njima dati radnu snagu koja ce biti uredno u kvalitetno plaćena nego ovdje raditi sranje posao jer ako nemaš stele a inzinjer si negog tehničkog fakulteta djabe ti je jer nemaš stelu..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nama prvo trebaju kvalitetni i dobro čuvani zatvori, pod nadzorom NATO-a ako je to moguće, pošto bi čuvari brzo bili korumpirani, pa tek onda reforme sa novim likovima, i novim zakonima.
SAVJETNICA PREMIJERA ENGLESKE IZ GRACANICE I ODMAH EVO REZULTATA LIJEPO LIJEPO SVAKA CAST
NA OVAKO VAZNU TEMU SAMO 46 REAKCIJA A ZA NEKE GLUPOSTI NA STOTINE DAJ GEADJANI BH PROBUDITE SE MALO !!!!!!!!!!
neće li biti kakve koristi od Rusa i njihovog petljanja po našim avlijama....
Kakvo licemjerstvo eu,ptice na grani znaju da nam nema u eu prije 2025-30 a i upitno je postojanje eu do tada,dosta zemalja su u eu pa opet imaju velike probleme,nezaposlenost,strajkove,otkaze itd..Oni tacno znaju gdje su kljucni problemi i mogu ih rijesiti vrlo brzo,ali nije im u interesu i zele da stagniramo sto je duze moguce,mozda ce zvucati kao teorija zavjere,ali moje misljenje je da imaju neki plan sa balkanom,ali i sire..Kao sto rece jedan ciko iz eu,u BiH je rat zamrznut,ne i zavrsen..Lijep pozdrav
Bosnjacke, Srpske (minus SNSD-a naravno) i Hrvatske vodje u BiH bi trebali snazno iskoristiti Rusku avanturu na ovim prostorima. Ocito je Evropi i Zapadu stalo da nas sebi privuku jer nece Rusiju na ovim prostorima. Neki kazu "Pa daj, boli njih briga za malu BiH"... ali nije tako moji prijatelji. Imaj te u vidu da su SAD i Rusija usli u strasne diplomatske probleme zbog malog Kosova prije samo 15 godina. Ako Evropa nudi izlazak iz krize, na nama je da iskoristimo i poboljsamo situaciju i krenemo prema Evropi sa drasticnim reformima. Kako sada stoje stvari izmedju HDZ-a, Saveza za Promjene, DF-a, i SDA, dobro se sprema teren za saradnju i dogovorima koji bi doveli do takvih promjena. Politicka scena nije odavno ovako bila mirna izmedju tih partija i molim boga da ce ove naredne 4 godina biti bolje za svih nas.
Ovi stranici od rata pricaju o nekim sansama a potonuli smo da vrata!
..što đone bakira...
Vala mi je pun qurac i naše politike i Evrope i Amerike i svega vezanog za politiku.
jhebemo mi vaš pristup ,ajdete vi lijepo svojim kućama vi ste svoju misiju završili,mi sada idemo put euroazijskog saveza u svakom smislu te riječi
Nova sarena laza za Bosnjake, koji ce ko i u svakom vicu ispasti "najpametniji"
Da želite BIH u E-U..Uradili bi to davno nije vam to plan...plan vam je ono sto ste napravili, s ovog prstora sada sirite sekte koji su vasi saveznici,,,jel nemate odakle drugo siriti svoj plan..po balkani itd..Sto se tice E-U To je ubistvo za svakog normlanog covjeka kao i dobrog poljuprivrednika,,
Pa sta ce BIH clasntno papirne evrope i E.-U..Kada je BOSNA SAMA OD SEBE U SRCU EVROPE,,,,
equus sejtanski put
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
LJUDI I PSI SU JAKO SLIČNI. NEMAM VIŠE NIŠTA REĆI... EVO... http://spijun.net/?p=8861
Hvala Njemackoj, najveci prijatelji BiH.
Jako slični ljudima, prosto nevjerovatno! :D http://spijun.net/?p=8861