Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi pricaju samo mi ne
Englezi su na nasoj strani..na strani pravde i antifasizma
Englezi su dokazani borci protiv fasizma,sto je najbolje osjetila nekadasnja vojska zapadnog nam susjeda.
Bilo bi dobro da Britanci to riješe kao što su trebali riješit Bliski Istok davanjem države Palestincima za uzvrat samo da pomognu u raspadu Osmanskog Carstva, ali iz samo njihovih razloga su slučajno dali državu Jevrejima koji su im pravili probleme. Sada neka se iskupe za sve svoje greške.
Bombardujte srpske separatističke teroriste.
Nisu se Bakir, Čović i Dodik postavili sami a još manje izglasali obnovu mandata sami sebi. Narod se ne buni što znači, ova priča, politika a ponajviše životni standard im odgovara.
Građani BiH biraju naciste u vlast, a potom cijelom svijetu kreće kako su ugroženi. Nacisti ne rješavaju životno značajna pitanja nego se konstantno bave kriminalom. A sve zavaravaju retorika mržnje i rata.
We love UK
Ide gradjanska. Ide velikobosnjacka unitarna. Hahahaah.
Plenkovicu Macron pruzio podrsku za Hrvate u BiH. S jedne strane Bratoljub, s druge vidjet cemo, a u sredini Bosnjo koji pokusava napisati novu svoju povijest BiH koja pocinje s Alijom i Armijom
Dođe li do belaja, Hrvatska kao članica Nato saveza i prvi susjed BiH, morat će odraditi svoj dio posla. Samo se BIH prije toga mora riješiti nekih Sejda Bajramovića.
Radite gresku koju je davno napravila Srbija forsirajuci unitarizam. Kako ne shvatate da ne moze silom. Hocete preko tudje povijesti, kostiju i ledja AUTOHTONIH naroda koji su ovdje stoljecima, otkidati dijelove i sklapati svoj neki identitet. Uzimate ono sto vam odgovara. Ne moze to tako. Ne ide
Svako ima pravo na neko mišljenje. A Srbija nije forsirala unitarizam, nego je uzurpirala vlast i sprovela anarhiju provalom u platni sistem SFRJ i nelegalnim štampanjem polugodišnje emisije dinara za svoje potrebe čime je nastala neviđena inflacija i obezvrijeđen rad ljudi.
Gladam sinoć Dodika kako se bahati na tv-u i jedino mi je jasno da su Rusi navukli zapad da pusti niz vodu Incka a da onda ovaj Schmidt ne dobije saglasnost u UN-u i tada je sve krenulo niz brdo. Realno ovaj levat nije Visoki predstavnik
Ovo sve radi covic i dodik jer znaju da Bosnjaka u BIH danas ima debelo preko 60%.
Necete osnovati islamsku drzavu. Pomirite se s tim
Pa i necemo to... samo hocemo da se vitalni nacionalni interes svede na vitalni naciobalni interes a ne SVEEE od reda da bude VNI
Kakva islamska drzava hajvànu? Pomirite se s tim da manjina nece vladati u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)