Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah 5 god zatvora
Na Sibir ih odmah
mogu ih povuci za nesto..nikakvog tu krivicnog djela nema
1.Mart Bosnjaci svi na ulice hiljade baklje zapalimo
Imena i prezimena odma u naslov.
Kralj Tvrtko je podigao grad posvećen Sv. Stefanu (današnji Herceg-Novi), kao zaštitniku. Prijevod povelje donio je Mak Dizdar u svojoj knjizi "Stari bosanski tekstovi": https://prnt.sc/26c4cky DO KAD ĆEMO BITI NEPISMENI?! I onda se čuditi šta nam se dešava.
Daj imena..
To ti je zašto Brčko može imati 239 milijuna maraka a Banja Luka 35 milijuna maraka?
Hah znao sam uvijek su neki glupi navijaci ili tinejđeri (seljoberi)
Dodik ce im svima podijeliti po 100KM koje je pokrao od istog tog naroda..
Policija je sposobna u ovoj drzavi, saka jada nacionalista joj ne moze parirati. Ovdje treba konacno tuzilastvo da podigne optuznice i pocne zatvorom kaznjavati i praviti primjere. Da za ubistvo leze 25 do dozivotne, pitao bi ko bi ubio, pa nadalje za sve.
Taj natpis i jeste tu postavljen da bi ga neko posaro da se mogu eksploatisati zrtve u dnevnopoliticke svrhe kad god to zatreba.... jadni ljudi za sta izgidose.